woensdag 5 augustus 2015

Ibiza: ons hotel, zwemmen, BN'ers, shoppen en vrij zijn | Melissa

Dit jaar ging mijn zomerreisje naar Ibiza. Samen met mijn ouders ging ik 10 dagen naar dit partyeiland. Net zoals vorig jaar is dit een artikel waarin ik vertel wat mij op viel in Ibiza. Hoe dingen bevielen. Er komt nog een artikel met de dingen die ik gedaan heb. Maar nu eerst wat dingetjes over Ibiza. Een leuk artikel, al vraag je het mij. Kijk je mee?
Het soortgelijke artikel wat ik vorig jaar maakte over Curaçao, lees je hier.

Het hotel waar wij verbleven was Club Bahamas. Dit hotel ligt in Playa d'en bossa. Het plaatsje is vooral het uitgaansgedeelte. Je hebt hier een hele straat vol met kleine gezellige clubs. Ook als je s'avonds langs het strand loopt, zie je overal feestjes. Club Bahamas ligt aan het einde van de straat. Wij lagen met onze kamer aan de achterkant, je liep zo het strand op. Nou zijn wij niet echt strandmensen en lagen we precies tussen twee beachclubs in. Gelukkig stopt de muziek bij de clubs niet al te laat, maar toch was het wel een beetje nadelig.

Het hotel lag direct naast het Hard rock hotel waar ook vaak gave feesten moeten zijn en daarnaast ligt Ushuaia. In Ushuaia zijn iedere avond ontzettend gave feesten. Met de grootste dj's. David Guetta, Avicii, Armin van Buuren, Martin Garrix, Hardwell, Axwell Ingrosso, etc. Helaas is dit 18+ en zijn de kaarten naar mijn mening te duur om de gok te wagen (Ik ben 17).

De kamers in Club Bahamas zijn erg gehorig. Je hoort de buren naar de wc gaan en de bovenburen hoor je hun koffers in pakken. De laatste twee nachten kregen wij hele gezellige buren. De hele avond/nacht zaten ze buiten met keiharde muziek en dan zongen ze tegen elkaar en gooiden water over elkaar heen. Toch triest. Als twee gasten naar het partyeiland en dan de hele nacht met z'n 2e zingen en je buren uit hun slaap houden met je slechte zangstem.Wij zijn een aantal dagen bezig geweest, maar hebben ook gewoon lekker bij het zwembad gelegen. Ik ga nog een artikel maken waarin ik vertel over wat wij daar allemaal gedaan hebben. Bij ons hotel waren veel bedjes, maar het is een erg groot hotel. Aan het begin kon je nog een bedje krijgen rond een uur of tien, maar de laatste paar dagen moest je echt om 8 uur al een bedje bezet houden. Ook het zwembad werd toen echt te druk. Het personeel is wel erg vriendelijk.Ibiza staat bekend om de BN'ers en toen wij er waren zouden er ook heel veel BN'ers zijn. Maar wij hebben ze niet gezien. Er is een strand wat HET BN'ers strand zou zijn, genaamd Les salinas. Maar het is nu zo ontzettend toeristisch dat ik niet denk dat er een bekende zou liggen. Mocht je naar dat strand gaan, er lopen Afrikaanse mannen met drinken in koelboxen, koop daar je drinken. De restaurants zijn absoluut niet te betalen. Of je moet echt eerst kijken naar de prijs. Let daar op.Waar wij zaten waren niet heel erg veel Nederlanders. Vooral echte families met nog kleine kinderen. Veel Engelsen, Italianen, Spanjaarden. In het plaatsje San Antonio stikt het echt van de Engelse jongeren. Leuk om een avondje heen te gaan, maar ook als je voor het nachtleven komt, zou ik absoluut niet naar San Antonio gaan.In Ibiza-stad kan je best leuk shoppen. Het is één grote winkelstraat. Ik heb ook best veel geshopt, daar komt nog een shoplog van. In het oude winkelcentrum heb je nog kleine winkeltjes ook. Je word ook helemaal vol gegooid met hippy markten en toeristenwinkeltjes.In Ibiza merk je wel dat mensen erg vrij zijn. Want ja: waarom zou je een bikini topje aan doen in het hotel? Of op het strand? Waarom niet gewoon een mini broekje? Waarom zou je naar een club niet in je bikini gaan? Of in een heel klein topje en broekje? Ik zeg niet dat je helemaal bedekt moet met een lange broek etc. Maar sommige liepen er gewoon echt belachelijk bij. Als ik uit ga, draag ik ook wel eens een topje waar je m'n buik een beetje ziet. Maar daar gingen sommige echt over de grens naar mijn idee.Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Vakantie zomer 2014 | klik 
♥ Blush stash | klik
♥ First things TAG | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten