woensdag 8 juli 2015

Tag: Low budget vs High end | Melissa


Dit is een tag die veel rond gaat de laatste tijd. Ik vind de tag erg leuk en ga hem dus vandaag ook doen. In deze tag beantwoord ik vragen over welke producten ik liever high end koop of producten die ik liever low budget koop. Geef ik mijn geld liever uit aan high end of aan meerdere low budget producten? Je leest het allemaal. Klik snel op 'Meer lezen'. 


1. Heb je het meest low-budget of high end producten in je collectie?
Het meeste low-budget. Vroeger kocht ik veel low-budget puur voor het krijgen van een grote stash en nu geef ik steeds producten weg om m'n collectie niet te groot te laten worden. De laatste tijd koop ik dan ook eigenlijk nog amper low-budget, vooral high end producten waar ik beter over na gedacht heb.

2. Low budget of high end mascara?
Low budget. Ik heb maar één high end mascara, de benefit they're real mascara. Die vind ik prettig, maar ik ben gewoon heel makkelijk met mascara. Ik heb vrij makkelijke wimpers en dus doet de lash princess mascara van Essence het voor mij ook goed.


3. Low budget of high end foundation?
Ik denk toch low budget. Ik heb ook één high end foundation, de Chanel Vitalumiere Aqua foundation, die is heel erg fijn. Maar ik gebruik ook net zo graag mijn foundation van Catrice, L'oreal, Maybelline.

4. Low budget of high end oogschaduw?
Ik ga hier nu toch voor high end. Ik ben nu namelijk gewoon verkocht door mijn Too faced Natural eyes palette en ook mijn Benefit palette is een grote liefde. Ik gebruik mijn Sleek en MUA paletten ook graag. Maar ik vind mijn high end pareltjes toch heel erg mooi.


5. Welk product koop jij altijd van een low budget merk?
Gezichtspoeder. Dit gebruik ik alleen om mijn gezicht te matteren en ik vind die van Catrice of Essence prima werken.

6. En welk product altijd van een high end merk?
Hmm. Eigenlijk geen één product. Al vind ik mijn smashbox photo finish lid primer wel echt een stuk beter als die van Essence.


7. Welk product had jij altijd van een duur merk, maar heb je verruild voor een low budget variant?
Eigenlijk niets. Ik  koop nu juist graag dure producten, dus eigenlijk ben ik meer bezig met het verruilen van mijn low budget producten.

8. Van dit product begrijp ik niet waarom er nog geen goede low-budget variant is..
Eigenlijk vind ik dat er voor ieder product wel een low budget variant te vinden is. Misschien niet bij Essence of Catrice. Maar dan heb je ook nog de merken zoals Sleek, Make up revolution, W7, etc.


9. Er is geen luxe merk wat aan dit product kan  tippen...
Ik vind mijn Kiko full coverage concealer erg goed. Maar eigenlijk geloof ik best dat er een high end product is die net zo goed is.

10. Verwen jij jezelf liever met 10 goedkope producten of met 1 duur product?
Liever 1 duur product. Ik kan daar intens van genieten. Als ik 10 goedkope producten koop belanden ze in mijn stash en zie ik ze nooit meer terug.


Dit was de tag. Hij is verzonnen door Vera. Heel erg bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Tag: Pretty little liars | klik
♥ Review Hema soft matt lipbalm | klik
♥ Review Maybelline gel eyeliner | klik

1 opmerking:

  1. ik heb zelf nog geen high-end product.. hoop dat het in de toekomst er wel 1 krijg :)

    BeantwoordenVerwijderen