vrijdag 24 juli 2015

Shoplog Floor - (MAC, Primark, Pull&Bear)

De afgelopen maanden heb ik niet heel veel geshopt, maar gewoon af en toe heb ik wel wat gekocht. Ik heb wel dingen gekocht die ik nu ook veel gebruik, alleen maar goeie aankopen dus. Ik kocht onder andere een nieuwe MAC kwast, een bikini en shirts. Deze kocht ik in Den Haag en Leiden bij de winkels Primark, Pull & Bear, Bershka, MAC Pro store, Body Shop en Hema. Wat ik precies kocht? Klik op meer lezen!Pull & Bear
Ik wil altijd even bij de Pull&Bear naar binnen, het is toch een van mijn favoriete winkels. Deze keer kocht ik een bikini, 2 bikinibroekjes en een zwart kort broekje. Allemaal heel fijn voor de zomer.


Bikini broekje - €13 per stuk


Bikini topje - €18


Broekje zwart - €18

Body Shop
Toen het Shoppingnight was in Den Haag ging ik bij een vriendinnetje langs die bij de body shop werkte. Deze avond was er sowieso overal vrij veel korting, zo ook bij de Body Shop. Ik kocht deze heerlijk ruikende body butter in de geur 'vanilla-creme brûlée', een heerlijke zoete geur. 
En hij maakt mn huid ook nog eens heel zacht.Body butter vanilla-creme brûlée 200 ml - €8

Bershka
Ik draag bijna elke dag een zwarte broek, dus toen ik langs de Bershka liep, waar ik mijn fijnste zwarte broek ooit heb gekocht, ging ik kijken of er nog meer van zulke broeken waren. Ik kocht de rechter spijkerbroek (die dezelfde is als die ik al heb) en een high wasted broek. Deze is ook wat korter, waardoor je meer enkel ziet. Dit vond ik leuk voor de zomer. Ook handig voor de zomer is het korte simpele broekje dat ik kocht. Deze kocht ik omdat mijn korte broekjes op raken, ik groei nogsteeds en ze gaan natuurlijk kapot. Dit broekje in lekker strechy en gewoon simpel blauw.


Lange zwarte high-wasted broek - €15
Lange zwarte spijkerbroek - €20

Kort broekje - €18

Primark
Bij de Primark ging ik voor shirtjes kijken, ik kocht dit zwarte shirt met blote schouders en een wit shirt met namen van knappe boys ;).


Shirt zonder schouders - €8


Shirt met namen - €5

MAC Cosmetics
Bij de MAC pro store ging ik op zoek naar een nieuwe oogschaduwkwast om echt mee aan te brengen. Tot nu toe deed ik alles qua oogschaduw met een klein urban decay kwastje en een blender van de Body Shop. Ik vroeg wat het beste was en deze kwast werd me aangeraden; No. 239. Hij is heel fijn omdat hij zo'n rechte vorm heeft, zie ook de foto. Wel was hij erg prijzig.
Toen ik daar was zag ik ook deze oogschaduw voor in mijn palette; Woodwinked. Ik had al vaker naar deze kleur gekeken maar twijfelde telkens of hij niet te basic was. Toch nam ik hem maar mee, en ik draag hem heel vaak!

Veluxe Pearl oogschaduw refill 'Woodwinked'
€13,50


Oogschaduwkwast #239 - €27

Hema
Vroeger had ik een wegwerpcamera, daar heb ik heel veel foto's mee gemaakt totdat ik hem kwijtraakte, de foto's heb ik nooit gezien. Maar het idee heb ik altijd leuk gevonden, dus besloot ik een nieuwe wegwerpcamera te kopen bij de Hema. Hij was maar 6 euro en er kunnen 28 foto's mee gemaakt worden. Nu maar hopen dat ik deze niet kwijt raak ;).


wegwerpcamera met flits - €5,95


Dit was het artikel. Bedankt voor het lezen. Liefs. 

Artikelen die je misschien ook leuk vind:

♥ Review Make up Revolution vivid baked highlighter | klik
♥ Mijn iphone apps | klik
♥ Review MAC Sheertone shimmer blush in Springsheen | klik


Geen opmerkingen:

Een reactie posten