dinsdag 14 juli 2015

Review: MAC Sheertone shimmer blush in Springsheen | Melissa

Oh, de laatste tijd koop ik weer veel te veel make-up. Ik kocht mijn 6e MAC blush. Deze stond al een tijdje op mijn wenslijstje. Het is een vrij bekende blush en toen ik hoorde dat ik geslaagd was, mocht ik hem van mijzelf bestellen. Klein cadeautje voor mij, moet kunnen toch? Benieuwd naar hoe deze blush mij bevalt? Klik dan snel verder.

Dit is een blush met de sheertone shimmer finish. Die finish bevat een kleine shimmer en is goed gepigmenteerd, maar niet zo goed dat je ontzettend moet oppassen met aanbrengen. Ik vind de finish erg fijn.


De blush komt zoals altijd in een nette verpakking. De verpakking van de blush zelf is zoals we gewend zijn rond en zwart. Ik vind de verpakkingen van de blushes niet prachtig, maar in mijn stash ziet de hele rij MAC blushes er wel echt prachtig uit.


De kleur vin d ik vrij lastig te omschrijven. Het is een perzikkleur met toch wat roze er door heen en met een hele warme gouden gloed. Echt prachtig. De gouden gloed laat mij echt stralen. 


De blush bevat 5 gram. Ik vind dat deze blush zo lekker aanbrengt op mijn gezicht. Het pigment is echt perfect.


De swatch! Kijk nou hoe mooi. Daaronder een full-face foto. De blush laat mij echt stralen. Hier draag ik op mijn wangen ook nog mijn geliefde Hoola bronzer van benefit & mijn mineralize skinfinish van MAC. Een geweldige combi.


Oh, ik ben zo blij met dit pareltje. Ik twijfelde eerst of ik hem zou bestellen, die twijfels waren nergens voor nodig. Hij is absoluut prachtig. Ik denk dat ik hier nog veel plezier van ga hebben.

Ik bestel MAC graag via de Douglas site. De 'normale' blushes van MAC kosten €22,00.Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review MAC studio finish concealer | klik
♥ Review Sleek Rosegold blush | klik
♥ Ariana Grande inspired make up | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten