woensdag 22 juli 2015

Review: MAC cremesheen lipstick in fanfare | Melissa

Jahoor, ik heb weer een nieuwe aanwinst. Je kon hem al even kort bewonderen in het artikel met al mijn MAC lipsticks. Maar vandaag heb ik een review in petto. Dit is mijn negende MAC lipstick alweer. Kijk je mee? Klik op 'Meer lezen'Mocht je benieuwd zijn naar mijn collectie MAC lipsticks. Klik dan hier. De lipstick is een cremesheen. Ik denk dat dit mijn favoriete finish is. Fijn pigment maar ook een beetje verzorgend. 


Oh, de kleur is erg mooi. Een echte my lips but better kleur. De kleur is vrij neutraal, wel is 'ie iets minder roze als op de foto's. Ongebruikte MAC lipsticks zijn zo mooi. Love it. 


De lipstick glijd over mijn lippen en is heerlijk zacht. Hij trekt nauwelijks in de lijntjes en blijft zo'n 3 tot 4 uur mooi zitten. De lipstick bevat 3 gram. 


Het pigment is prima. Niet volledig dekkend maar de kleur is goed op te bouwen. 


Ik ben happy. De kleur is erg mooi. Dit gaat een kleur zijn die ik waarschijnlijk nog vaak pak.  De lipstick is echt perfect voor iedere dag en zal bij iedereen mooi staan.

Ik bestel MAC lipsticks graag online bij Douglas voor €19,00.

2 opmerkingen: