donderdag 16 juli 2015

Review: Kiko velvet mat lipstick in 613 | Melissa

Kiko is zo'n prachtig merk. Betaalbaar, maar toch prachtig. In Parijs ging ik even langs de Kiko en ik nam twee lipsticks mee, waaronder deze. De kiko opent eindelijk ook winkels in Nederland. Er zit nu ook een winkel in Rotterdam wat voor mij goed bereikbaar is. Daar wil ik zeker nog even heen. Maar vandaag laat ik je deze mooie lipstick zien. Kijk je mee?


Alles wat ik in Parijs kocht, kon je al eerder hier zien.


De verpakking van de lipstick is werkelijk waar prachtig. Zoals altijd komen producten van kiko netjes in een zwart doosje.Om de lipstick open te krijgen druk je op de bovenkant. Daar komt dan een 'extra' stukje uit en als je dat er uit trekt dan is daar de lipstick! Zie hieronder.


Op de site staat dat de lipstick Pink Carnation heet. Het is een oudroze kleur, maar dan veel lichter als je gewend bent. Het is echt een bijzondere tint. In eerste instantie vond ik hem er in de huls een beetje mweh uit zien, maar eenmaal geswatcht ben ik verliefd. Hij is prachtig.Het is een matte lipstick, maar hij is zeker niet uitdrogend. De lipstick voelt heel fijn op mijn lippen en blijft goed zitten. De lipstick bevat 3,5 gram.


De swatches! Kijk hoe prachtig. Ik ben verliefd.


Ik vind het een prachtige nude kleur. Wel trekt hij een klein beetje in de lijntjes, maar dat vind ik niet verschrikkelijk. Ik ben blij, ik denk dat ik deze lipstick nog veel zou gebruiken. Want misschien merken jullie het, maar ik gebruik de laatste tijd vooral nude lipsticks, nooit gedacht dit ooit nog te zeggen....

Kiko is te koop via kikocosmetics.eu of in de Kiko stores. Op dit moment is dat in Amstelveen en Rotterdam. De lipstick kost €6,90. 


1 opmerking: