donderdag 30 juli 2015

Review: Kiko smart lipstick in 904 | Melissa

In Parijs zitten meerdere kiko filialen, natuurlijk moest ik even langs de kiko. Kiko heeft een ontzettend breed schap aan lipsticks. Ik nam twee kleurtjes mee, de eerste lipstick is al online gekomen. Vandaag laat ik je de tweede kleur zien die ik koos. Kijk je mee?


De shoplog van Parijs staat al online, klik hier om daar naar toe te gaan. 


De huls is heel simpel maar ik vind het zeker niet lelijk. De lipstick bevat 3,5 gram.


Ik koos voor nummertje 904. Een lekker fel kleurtje. Op de site staat dat deze kleur Strawberry Pink heet. Het kleurtje is net wat anders als de meeste felle lipsticks. Hij is wel echt roze, maar met wat roods, misschien zelfs ook wat oranje. 


Ik vind de substantie van de lipstick erg prettig. Lekker zacht en hij glijdt over je lippen. Maar ondanks dat de lipstick zacht is, blijft de kleur heel goed zitten! Hij overleeft een drankje en geeft bijna niet tot niet af aan je glas. Top! 


Tijd voor swatches en voor een full-face foto. Ik vind de lipstick echt prachtig voor in de zomer. 


Ik ben tevreden. De lipstick is super voor de prijs die je betaalt. De kleur is erg leuk voor met het lekkere weer of voor een feestje.

De kiko smart lipsticks kosten €3,90 en zijn te koop bij de enkele Kiko fillialen in Nederland of online via http://www.kikocosmetics.com/nl-nl/Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review MAC creme cup lipstick | klik
♥ The A team theory | klik
♥ Review Kiko full coverage concealer | klik

3 opmerkingen: