maandag 6 juli 2015

Opgemaakt juni 2015 | Melissa

Het is weer tijd voor een nieuw opgemaakt artikel. Ik heb weer wat dingetjes verzameld en vandaag is het tijd om die te laten zien. Mascara, poeder, deodorant, nagellak, kwasten, het komt allemaal voorbij. Ik doe m'n best producten op te maken voor ze niet meer goed zijn. Want dat is zo zonde! Kijk je mee naar alles wat ik opgemaakt heb?
 
Klik hier voor mijn vorige opgemaakt artikel.


We beginnen met twee kwastjes. Die kan je niet écht opmaken maar ze zijn wel echt op. Hier kan ik gewoon niet meer fijn product mee aanbrengen dus die gaan weg!


Dan twee lip producten, beiden zijn niet op. Maar gewoon niet meer goed. Ik heb beiden al zo lang. Ik kreeg de oranje lippenbalsem eens op het strand met Floor.


Dan twee verzorgingsproducten. Van hema een reinigingsmelk die echt heel fijn is. Ook the body shop body boter in Chocomania, dit vond ik zo'n lekkere geur! 


Drie nagellakjes, links een lakje van Herome, die is echt op. In het midden een lakje van Rimmel, die ik ook echt versleten heb, het restje is niet meer goed. Dan de matte top coat van Hema en ook deze is op.


Dan een deo van Rexona, ook deze is prima.


Dan een mascara van Maybelline, deze is uitgedroogd, wel erg fijn trouwen. Ook een poeder van Essence, ook prima.


Bedankt voor het lezen. Liefs, Melissa.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Make up revolution vivid baked highlighter | klik
♥ Lipbalsem collectie | klik
♥ Review Sleek rosegold blush | klik

1 opmerking:

  1. Oe de kwastjes zien er goed gebruikt uit! Hihi. De chocomania butter heb ik ook nog liggen!

    BeantwoordenVerwijderen