maandag 20 juli 2015

My life in pictures eind juni 2015 | Melissa

Het is weer tijd voor een kijkje in mijn leven. Ik laat je foto's zien uit mijn leven. Ik deed weer een hoop leuke dingen. Mijn middelbare schooltijd is nu echt afgesloten. Best een gek idee. In september begin ik aan een heel nieuwe opleiding. Maar eerst is het lekker vakantie. Kijk je mee naar mijn weken? Klik op 'meer lezen'.

Dinsdag 16 juni
Ik had vandaag wat afspraken staan. Waaronder autorijles. Tussendoor ging ik even knuffelen met mijn grote vriendin. En s'avonds ging ik met mijn buurvrouw naar de sportschool.


Woensdag 17 juni
Ik moest van half 8 tot 3 uur werken. Daarna had ik een afspraak. Rond 6 uur vertrokken mijn moeder en ik met het openbaar vervoer naar mijn nieuwe school. Daar had ik een informatieavond en een ontmoeting met mijn nieuwe klas.


Donderdag 18 juni
Vandaag had ik eindelijk een dagje niet zoveel te doen. Maar ik heb al weken lang last van m'n tandvlees, terwijl ik echt goed poets. Dus ik had een spoedje bij de tandarts, mweh. Op de middelste foto ziet ik in de wachtkamer.


Mijn katje had een gras spriet vast zitten in z'n keel, daarom moest hij onder narcose terwijl het sprietje er werd uitgehaald. Toen die terug kwam was hij nog helemaal in trans. 


Vrijdag 19 juni
Ik moest van half 8 tot 1 uur werken en toen probeerde ik een foto met mijn niet fotogenieke hond te maken. Daarna had ik nog rijles en 's avonds heb ik lekker een avondje op de bank gehangen.


Zaterdag 20 juni
Ik moest werken van 7 tot 1, daarna ging ik met een collega even langs m'n paardje. Toen gingen we 's avonds uiteten met mijn moeders kant van de familie. Want mijn opa en oma zijn volgende week 58 jaar samen. Van Floor, haar broertje en haar ouders kreeg ik nog een Ici Paris cadeaubon, zo lief! Omdat ik geslaagd ben. Daarna ging ik nog even bij een vriendinnetje een drankje doen.


Zondag 21 juni 
Druk aan het oefenen voor mijn auto theorie. Aangezien ik de volgende dag het examen had en zoals je ziet, het gaat niet goed.


Maandag 22 juni 
Gezakt voor m'n autotheorie.... S'middags met een vriendinnetje film gekeken.

Dinsdag 23 juni
Ik moest werken van half 8 tot 3 uur. Daarna moest ik mijn boeken inleveren. S'avonds ging ik naar mijn nicht. Die heeft kittens.


Woensdag 24 juni
Ik had weer m'n wekelijkse afspraak. Daarna had ik autorijles. En s'avonds gingen we op visite bij kennissen van vroeger. Op de onderste foto zie je een klein cadeautje. Op de bovenste foto zie je Luna die ligt te genieten van de yoghurt.Vrijdag 26 juni 
S'ochtends moest ik werken, daarna had ik mijn anglia uitreiking. Een extra engels examen wat ik gemaakt heb. Dus ik had mij daar voor opgetut natuurlijk, haha.


Maandag 29 juni
In de ochtend heb ik even in de tuin gelegen, rond een uurtje of 12 ging ik met een oud vriendinnetje naar de stad.


Dinsdag 30 juni
Dagje werken van 7.30 tot 15.00. S'avonds had ik mijn diploma uitreiking!! Mijn jurkje komt van the sting. 


Dit was het artikel met foto's van mijn leven. Heel erg bedankt voor het lezen. Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Chanel vitalumiere aqua foundation | klik
♥ Lente shoplog | klik
♥ Reisfoto's die mij fascineren | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten