zaterdag 4 juli 2015

Mijn 5 favorieten juni 2015 | Melissa

Het is weer tijd voor een favorieten artikeltje!! Ik heb zulke mooie beauty aankopen gedaan de afgelopen tijd en het was dus erg moeilijk om daar echt mijn 5 favorieten uit te kiezen. Stiekem wou ik nog veel meer producten laten zien, maar ik heb toch voor mijn ultieme favorieten van dit moment gekozen. Nars, Mac, Benefit, Too faced.... ik besef mij nu dat ik alleen maar high-end favorieten heb op dit moment. Oeps. Kijk je mee?

We beginnen met een prachtige blush. Mijn Nars blush in Luster. Het is een hele mooie natuurlijke kleur. Ik ben er erg blij mee. Het is dan wel écht een duur product, maar wel absoluut een pareltje. Klik hier voor mijn review.


Oh, deze bronzer komt veel te vaak voor. Ik ben gewoon zó dol op deze bronzer. Hij sluit zo mooi aan bij mijn huid. Ik kan hier heel mooi mee contouren. De hoola bronzer van Benefit, een absolute favoriet.


Dan weer een lipstick van MAC. Dit is een cremesheen lipstick in Fanfare. Ik vind dat deze lipstick heel mooi bij mij past. Een echte my lips but better kleur. Ik ben dol op de kleur. Er komt nog een review online.


Dan dit prachtige ontzettend populaire palette van Too faced. Het natural eyes palette. Oh, hij is zo mooi! Ik gebruik dit palette zo graag nu. Helaas is Too faced niet te koop in NL. Klik hier voor mijn review. 


Dan gaan we door naar een ander product van MAC. Namelijk een blush, de afgelopen tijd kocht ik vooral lipsticks van MAC. Maar deze blush stond ook al een tijd op mijn wenslijst en hij is absoluut prachtig. Het is zo'n mooie warme kleur, ik lijk er echt heel erg gezond door. Hij geeft een erg mooie gloed aan mijn gezicht. Dit is een sheertone shimmer blush in de kleur Springsheen.


Dit waren al mijn favorieten van Juni. Heel erg bedankt voor het lezen. Liefs.


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Estee lauder pure color envy lipstick | klik
♥ My 5 favorite make up products at the moment | klik
♥ Mijn make-up van 20 februari | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten