dinsdag 28 juli 2015

Beautyproducten mee naar Ibiza | Melissa

Voor 10 dagen vertrok ik naar Ibiza. Dus wat neem ik mee? Ik vind dat altijd zo moeilijk. Ik draag meestal amper make-up op vakantie, maar toch wil ik het wel meenemen. Dit jaar waren de koffers echt té overvol en dan kochten we ook nog eens veel op vakantie. Oeps. Ik laat je vandaag zien wat ik allemaal aan beauty producten mee nam. Kijk je mee?

Ik nam vier (ja, vier) tasjes mee. Een kleine etui met lipsticks, mijn kwastenbundel, een tasje met make-up en een grote toilettas met de rest.


We beginnen met de make-up kwasten. Ik vulde alle plekjes in mijn bundel van zoeva. Dat zijn 12 kwasten in totaal.  Dan nam ik zes lipsticks mee, op het laatste moment had ik Angel van MAC er nog bij gegooid. Van links naar rechts: Urban Decay Turn On, MAC Chatterbox, MAC Fanfare, P2 Baker street, YSL rouge volupté shine 6


Dan een tasje vol met de rest van mijn make-up. 


In het eerste vakje zat een palette van MUA, een BB cream  van elf, een eyeliner van Maybelline, een concealer van Kiko, een wenkbrauwgel van Hema, een mascara van Maybelline en het palette die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik van Catrice.


In het tweede vakje zat een blush van ELF en een van MAC, een highlighter van MAC, een poeder van Catrice, een oogschaduwbasis van Smashbox, een bronzer van Benefit, een kabuki van Essence.


Dan mijn grote toilettas.


Watjes en wattenstaafjes, natuurlijk.


Andrelon anti-klit spray en een sun protect van Swarzkopf gingen ook mee.


Mijn veel gebruikte tools.


Wat samples, zodat ik niet hele flessen mee hoefde te nemen.


Kruidvat reinigsmelk, olie en toner. 


En als laatste: Victoria's secret body mist, een bodylotion van Beyoncé, een deo van Kruidvat.
Dat waren alle beautyproducten die ik meenam. Hieronder nog een foto uit Ibiza. :) Bedankt voor het lezen. Liefs.

Doe jij al mee aan onze winactie? Je kunt onder andere een MAC lipstick winnen. Klik hier.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Get ready with me | klik
♥ Favorite 5 things at the moment #2 | klik
♥ Review: Lush gezichtsreiniger movis | klik

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien. Eigenlijk neem ik altijd meer mee dan ik nodig heb. Ik kies voor een weekend vaak al 6 lipsticks.. Wat als ik opeens toch die ene lipstick op wil en ik hem niet mee heb haha.. Je moet altijd genoeg keus hebben zeg ik dan maar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De lipsticks zijn zo mooi! Je ziet wel dat je gek bent op dezelfde kleurtjes, hihi! Mooie items neem je mee. Ik zou zelf nog meer meenemen. Ik ben echt een freak.

    BeantwoordenVerwijderen