dinsdag 30 juni 2015

Stash flash: Mijn MAC lipsticks | Melissa

Op instagram vroeg ik of er interesse was in een artikeltje met al mijn MAC lipsticks. Ik kreeg enthousiaste reacties, dus hierbij: al mijn MAC lipsticks. Op dit moment telt mijn collectie er negen en passen ze nog net met z'n alle in mijn lipstickhouder. Ik heb nog een ontzettend lange wenslijst met lipsticks die ik zou willen toevoegen. Maar aan de andere kant wil ik ook minder geld gaan uitgeven aan make-up.. Kijk je mee naar mijn collectie?Mocht je ons nog niet op instagram volgen, ons account is @bloggincousins.

Ongeveer een jaar geleden liet ik al eens eerder mijn MAC lipstick collectie zien, die toen bestond uit 5 lipsticks. Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar dat artikel, klik dan hier.


Dit is hoe ik mijn lipsticks opberg. Met de namen naar boven.


Creme cup
Dit is een vrij nieuwe kleur in mijn collectie. Een hele lichte roze kleur. De finish is cremesheen. Klik hier voor mijn review.Fanfare
Dit is mijn nieuwste aanwinst. Een echte my lips but better kleur. Er komt hier nog een review van online. De finish is cremesheen.


Chatterbox
Ik ben zo gek op deze kleur. Het is zeker één van mijn favorieten. Een lekker roze kleurtje. De finish is amplified. Een fijne finish, vind ik. Klik hier voor mijn review. Angel
Ook dit is absoluut een favoriet. Deze heb ik alweer wat langer. Creme cup en Angel vallen een beetje in dezelfde familie, maar Angel is ietsjes donkerder. De finish is een frost. Niet mijn favoriete finish, maar bij deze lipstick vind ik de finish wel fijn. 


Please me
Een ongelooflijk populaire kleur van MAC. Ik vind het een mooie draagbare kleur. Toch merk ik dat ik hem niet zo vaak gebruik. De finish is matte. Maar ondanks dat is de lipstick niet uitdrogend. Klik hier voor mijn review. 


Plumful
Dit kleurtje wou ik zo graag voor in de herfst. Ik vind de kleur nog steeds erg mooi. Het is een mix tussen rood en paars. Maar hij is erg goed draagbaar. Lovelorn
Mijn allereerste MAC lipstick! Een heel zacht draagbaar roze kleurtje. Ik gebruik hem nu nog amper, maar ik heb hem wel veel gebruikt. De finish is lustre. Klik hier voor mijn review. 


Speed diall
Dit was mijn tweede lipstick van MAC. Deze lijkt erg op Lovelorn, maar is net een tintje feller. Nog steeds is 'ie erg draagbaar. De finish is cremesheen. Een finish die ik erg fijn vind. 


Sweetie
Dan zijn we alweer bij nummer negen. Deze lipstick kocht ik in Curaçao. Daar zijn de lipsticks net iets goedkoper. Dit is lipstick die ik weinig gebruik maar wel erg mooi vind. De finish is lustre.


Hier zie je nog eventjes alle swatches. Van links naar rechts: creme cup, fanfare, chatterbox, angel, please me, plumful, lovelorn, speed diall, sweetie.

Dankjewel voor het lezen. Liefs.


Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Review MAC mineralize lipstick | klik
♥ Stash flash: lippenstift collectie | klik
♥ Review MUA lippenstift shade 7 | klik

1 opmerking:

  1. Chatterbox en Sweetie vind ik super mooi! Voor de rest hou ik zelf meer van de satin en amplified kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen