zondag 14 juni 2015

Shoplog MAC, Lush, Chanel, Urban Decay, Kruidvat, H&M | Melissa

De afgelopen maand heb ik weer wat mooie aankopen gedaan. Ik kocht bijna niets in één keer. Ik plaatste twee keer een bestelling bij Douglas en bij Ici Paris, ging naar Den Haag, naar de kruidvat bij ons in het dorp, en kreeg iets van mijn moeder. Ik laat je vandaag al mijn aankopen van de afgelopen tijd zien. Kijk je mee?

MAC
Ik plaatste twee keer een bestelling bij Douglas en ging één keer naar de MAC Pro store. Bij mijn eerste bestelling bestelde ik de lipstick Please me (€19,-) . Later bestelde ik ook de lipstick Chatterbox (€19,-) en in de pro store kocht ik een nieuwe oogschaduw voor in mijn palette. Ik koos de kleur Era (€13,50).

Review lipstick Please me | klik
Review lipstick Chatterbox | klik


Urban Decay
Toen ik hoorde dat Urban Decay terug kwam naar NL was ik dolblij. De dag dat het officieel bekend werd, kon je door een foutje van Ici Paris al producten van het merk bestellen. Dit deed ik gelijk. Ik bestelde het Naked 2 palette (€44,91).

Review Naked 2 | klik 


Lush
Floor en ik wouden leuke dingetjes kopen voor de winactie. We hebben ook iets gehaald bij Lush, iets kleins. Maar dat laten we nog niet zien. Ik kocht voor mijzelf een bubble bar. Daar ben ik echt gek op! Ik koos de bubble bar Brightside (€6,95). Die ruikt zo lekker. Heel zomers. 


Chanel
De vitalumière aqua foundation van Chanel stond al een hele tijd op mijn wenslijst. Maar hij was zo duur. Nu kreeg ik van de aangepaste manege waar ik als vrijwilliger help een bedankje. Namelijk een VVV bon van €25,-. Daarmee kocht ik deze foundation van Chanel. Normaal is de foundation €42,50. Ik betaalde uiteindelijk nog €13,25


Kruidvat
Alle reinigingsdoekjes van kruidvat waren een tijdje terug €1,-. Ik vind deze groene variant echt heel erg goed. Ze prikken helemaal niet. Je kunt je oog make-up er ook mee verwijderen. Echt super doekjes. 


H&M
Toen we het foldertje binnen kregen van de H&M zagen mijn moeder en ik beiden een jumpsuit. We wouden graag een jumpsuit voor straks in Ibiza. Ik koos deze simpele zwarte. Deze is €10,-


L'oreal paris
Er was bij kruidvat 1+1 korting op alles van L'oreal. Ik wou daar wel gebruik van maken, omdat de foundations van dit merk altijd erg fijn zijn. Ik nam de lumimagique light infusing foundation (€16,99) mee  en de True match poeder (€14,99)


Dit waren al mijn aankoopjes. Heel erg bedankt voor het lezen!


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Lente shoplog | klik
♥ Unboxing Styletone box | klik
♥ Stash flash: Foundation, concealer, bb cream | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten