woensdag 24 juni 2015

Shoplog Kruidvat, Hema, Sephora, Kiko, Forever21, etc. | Melissa

Dagje Parijs, langs de braderie, verzendkosten lager bij forever21, naar de kruidvat voor eigenlijk maar één ding.. Allemaal niet goed voor mijn portemonnee. Ik heb weer heel lekker geshopt. Vooral veel beauty, maar ook wat kledingitems. Alles waar ik ben geweest past niet eens in de titel. Dus klik vooral door om te zien wat ik allemaal geshopt heb.

Kruidvat
Ik ging naar de kruidvat omdat ik de blush uit de nieuwe LE van Essence wou (€2,99). Ik nam ook de Stay all day concealer mee (€2,59) en ik merkte dat mijn huid wat droog werd, dus nam ik een dagcremé van Kruidvat mee (€1,99)


Hema
Ik had een nieuwe nagel verhardener nodig. Ik kocht deze bij hema (€3,50). Ik haalde ook een nieuwe matte top coat (€2,75)


Abercrombie
In Parijs zit een grote Abercrombie. Daar ging ik even langs. Ik kocht alleen dit hemdje voor €20,-


Braderie
Op de braderie kocht ik een nieuwe bumper voor mijn telefoon. Een fel roze voor €5,00. Ook stond er een stand met W7 producten. Ik kocht twee kleurtjes van de Mega Matte lips voor €3,50


Sephora
In Nederland hebben wij geen Sephora meer... Maar in Parijs zitten er meerderen. Ik had een aantal producten op mijn wenslijst. Maar ik kocht toch net iets anders. In plaats van de Candlelight glow van Too Faced kocht ik namelijk het Natural Eyes palette (€35,00). Ook kocht ik van Too faced de Melted liquified lipstick in Melted Peony (€20,00) en van Nars kocht ik een blush in de kleur Luster (€30,40)


Forever21
In Parijs was het ongelooflijk heet. Ik droeg een shirt met lange mouwen. Ik kocht even snel het zwart witte hemdje voor €16,00. 


Ik had ook al wat items besteld. Het hemdje hieronder kocht ik voor €7,00


 Nog een hemdje, een lekker kleurtje voor in de zomer. Voor dit hemdje betaalde ik €10,00. 


Als laatste dit shirt, mijn favoriet denk ik. Ik vind de kleur echt mooi. De achterkant is helemaal van kant en aan de voorkant zit dan een knoopje. 


Kiko
Er zit ook een kiko in Parijs, waar ik wat dingetjes haalde. Ik haalde een kwast, die ik al gebruikt heb. Dit is de eyes 200, heel fijn!!  (€9,90). Dan haalde ik van een LE de Sunproof BB cream in Very Light (€8,90). Ik haalde twee lipsticks, als eerst de Velvet mat lipstick in 613 (€6,90) en ook nog de Smart lipstick in 904 (€3,90).


Dat was alles wat ik de afgelopen periode kocht. Heel erg bedankt voor het lezen. 

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review Kiko luscious cream lipstick 513 Rubellite. | klik
♥ Shoplog vakantie 2014 | klik
♥ Review Hema soft eyeliner | klik

3 opmerkingen: