zaterdag 20 juni 2015

Review: Too faced natural eyes palette | Melissa

Too faced is een merk waar ik van droom. Prachtige, schattige verpakkingen, goede kwaliteit. Oh, wat baal ik dat dit merk niet meer verkrijgbaar is in NL. Met school ging ik een dagje naar Parijs en in Parijs zit Sephora! Ik moest en zal even naar binnen gaan. Ik had wat producten van Too faced op m'n lijstje en een product van Nars. Eigenlijk stond dit palette er niet op, maar ik kon de verleiding niet weerstaan. Ik had al zoveel enthousiaste verhalen gehoord over dit palette. Kijk je mee hoe dit palette bevalt?Het palette zit echt in een prachtig doosje, het doosje bevat de print die het palette ook heeft. 


Een tijdje geleden zijn de paletten veranderd. Van karton naar een blikje. Het palette is ook een stuk dunner, in het oude palette zat er een laatje onderin met een kwastje daarin. Het kwastje hebben ze maar weggelaten.


Persoonlijk vind ik het jammer dat het een blikje is. Ik heb het idee dat het palette té makkelijk open gaat. 


De kleuren! Ik kocht het palette vrij impulsief. Ik was de enige die de Sephora in wou en de rest baalde dat ze op mij moesten wachten. De vrouw bij het schap liet hem zien en ik nam hem eigenlijk gelijk mee. Zonder te swatchen of echt maar goed naar de kleuren te kijken. Maar god, wat ben ik blij dat ik dit palette uit koos. Wat een mooie kleuren. 


Ik vind het zo'n prachtige mix tussen mat en shimmer. Je krijgt vier matte kleuren en 5 shimmery. Perfect! 

De kleuren zijn trouwens ook veranderd in de nieuwe versie van het palette. Zo was Cashmere Bunny eigenlijk Velvet Revolver, een iets lichtere kleur. Nudie was eigenlijk Nude beach, een shimmery kleur en Chocolate Martini was eigenlijk Cocoa Puff, die net ietsjes donkerder was. 


Er zit een kaartje in met de looks die Too faced voorstelt. Dit palette is ingedeeld in looks. De bovenste rij is een Day look, dan komt de Classic look en tot slotte de Fashion. Achter het kaartje schuilt een spiegel. handig! Door het kaartje ervoor wordt de spiegel ook minder snel vies.


Heaven - Cashmere Bunny - Sexpresso


Silk teddy - Push-up - Erotica


Nudie - Honey Pot - Chocolate Martini

Dit palette is zo mooi! Ik ben er echt dolgelukkig mee. De kleuren zijn goed gepigmenteerd, blijven goed zitten en je kunt met dit palette alle kanten op. Nu wil ik graag nog het Natural matte palette. Die lijkt me ook prachtig.

Product: 10/10
Prijs: 7,5/10
Verpakking: 7/10

Too faced is niet verkrijgbaar in Nederland. Maar je kunt het wel bestellen op sephora.fr of sephora.com. Dit palette kost €35,-


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: Sleek Garden of Eden palette | klik
♥ Perfect Palette Tag | klik
♥ Catrice stash flash: Eyes | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten