zondag 28 juni 2015

Review: Nars blush in Luster | Melissa

De blushes van Nars zijn legendarisch. Ze moeten geweldig zijn en volgens vele beautylovers is de kleur Orgasm van Nars de mooiste blush ooit. Toen ik voor het schap stond ging ik toch voor een ander kleurtje. Namelijk de kleur Luster. Een iets natuurlijkere kleur. Hoe bevalt deze blush mij? Kijk je mee?

Ik kocht deze blush in Parijs. Wat ik allemaal in Parijs kocht, lees je in deze shoplog.


De blush komt netjes in een kartonnen verpakking. Hij is echt heel goed beschermt, binnenin zit hij echt vastgedrukt. De verpakking van de blush zelf is mat zwart met grote witte letters. Heel erg mooi. De verpakking voelt echt kwalitatief heel erg goed.


Ik ben al helemaal verliefd op de verpakking, het ziet er zo luxe uit. De verpakking sluit erg goed. En kijk nou naar de kleur zelf, is die niet prachtig? 


Op de blush zit nog een plastic velletje met het merk erop. De blush bevat een grote spiegel. Er zit 4,8 gram product in. 

Ik weet niet goed hoe ik de kleur moet omschrijven. Ik dacht dat 'ie op mijn Candid Coral blush van Elf leek, maar die is toch iets rozer. Zie hieronder. Toch is het wel een koraal tint die neigt naar het brons. De blush bevat een gouden glans.


De swatch! Hoe mooi. Zo'n mooi natuurlijk kleurtje dit. Om je gezicht net wat meer uitstraling te geven.


Ik ben echt heel erg blij met deze blush. Vele mensen zeiden dat Nars de beste blushes maakt en dit is zeker een hele goede blush. Dit word een grote favoriet. Hij geeft mijn gezicht zo'n mooie tint en blijft de hele dag mooi zitten! 

Nars blushes zijn te koop via sephora.fr of sephora.com voor €30,40.


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Stash flash: Melissa's  MAC stash | klik
♥ Review Catrice multicolour blush | klik
♥ Review W7 The honey queen honeycomb blush | klik


3 opmerkingen: