vrijdag 12 juni 2015

Review: Make up revolution goddes of love highlighter | Melissa

Deze hartjes zijn in korte tijd zo populair geworden. Toen ik mijn bestelling ging plaatsen kon het dan ook niet anders als ook een hartje mee te bestellen. Ik koos voor de Triple baked higlighter in Goddes of Love. Deze leek mij prachtig. De blush hartjes van make up revolution zijn 'nagemaakt' van Too Faced. Kijk je mee?
Eerlijk gezegd, was m'n eerste indruk erg slecht. Ik vond de verpakking te groot en vrij goedkoop ogen. Ik vond de swatch ontzettend tegenvallen. Maar ik heb dit product toch een eerlijke kans gegeven en eigenlijk is 'ie best mooi.


Ik moet toegeven dat ik de verpakking nog steeds niet prachtig vind. Maar het hartje is best schattig. Ik vind de verpakking alleen zo ontzettend groot. 


De ingrediëntenlijst.


Wat ik niet snap is dat dit een triple baked highlighter is. Waar is de triple? Ik zie toch echt maar één kleur, haha. Ach. 


De kleur is mooi. Speciaal ook. Ik weet niet goed hoe ik de kleur zou moeten omschrijven. Goud maar met een vleugje roze. Heel apart. Heel mooi ook. 


Op m'n gezicht is de kleur zo mooi. De highlighter doet écht wat voor je gezicht. Hij laat je gezicht echt stralen. Helaas vervaagt de poeder wel gedurende de dag en een beetje aan het inde van de middag zou je hem wel bij moeten werken.


Toen ik voor het eerst met de vingers in de poeder ging voelde de poeder heel 'droog' aan. Ken je nog van die kindermake-up waar amper kleur vanaf komt, die poeders voelen vaak een soort van droog. Zo voelt deze ook. 


Toch komt er wel degelijk kleur van af. Een hele mooie speciale kleur. 


Product: 7,5/10
Prijs: 9/10
Verpakking: 5/10

Achteraf ben ik toch best blij met de highlighter. Hij geeft m'n gezicht zo'n mooie gloed!

Make up revolution kun je bestellen via http://www.makeupmusthaves.nl/, waar je deze highlighter kunt kopen voor €6,99.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
♥ Review Make up revolution vivid baked highlighter | klik
♥ Shoplog Makeupmusthaves | klik
♥ Review Sleek Garden of Eden palette | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten