vrijdag 26 juni 2015

Review: MAC cremesheen lipstick in creme cup | Melissa

Mijn collectie met MAC lipsticks is aardig aan het groeien. De lipstick die ik vandaag laat zien is alweer mijn 8e MAC lipstick. Zoals ik al vaker verteld heb vind ik het vinden van een goede nude lipstick lastig. Al een tijdje had ik de kleur Creme cup op het oog. Maar ik was bang dat 'ie te bruin zou zijn. Toch bestelde ik hem. Kijk je mee naar hoe de lipstick mij bevalt? 

Creme cup heeft de finish Cremesheen. Een erg fijne formule vind ik zelf. Een hele romige formule die een leuk kleurtje afgeeft. Een lipstick die je lippen niet uitdroogt.


De lipstick komt in een doosje met daarop de naam en de finish. De kegelvormige huls van MAC kennen we ondertussen wel. Strak, compact en netjes. De lipstick bevat zoals altijd 3 gram. 


Oh, de kleur is absoluut prachtig. De angst voor een te bruinige lipstick had ik absoluut niet hoeven te hebben. Ik spot geen greintje bruin in de lipstick. Het is een hele rustige licht roze kleur. 


Ik snap heel goed dat dit een grote favoriet is van een hoop mensen. Het is een hele mooie roze nude kleur. Ik denk dat deze kleur bij erg veel mensen mooi staat. En wat blijft die absurd goed zitten. Beter als de meeste anderen MAC lipsticks die ik  in mijn bezit heb. Ik heb een andere lipstick met de Cremesheen formule, maar die voelt toch heel anders.


De lipstick is heerlijk zacht en je kunt hem makkelijk opbouwen. De lipstick benadrukt velletjes wel een beetje. De lipstick blijft erg lang mooi zitten maar na een hapje kun je hem het beste wel even bijwerken. Dan vervaagt 'ie namelijk wel.


De kleur is echt lief en mooi.  Hieronder zie je mijn lippen zonder iets er op en daaronder met lipstick. 


Hieronder nog een full-face foto. Ik vind dat de lipstick mij toch wel mooi staat. Hij is echt vrij nude voor mij, maar hij kan wel. Ik ben blij. Hij lijkt een beetje op Angel, maar ze verschillen toch wel wat. 


Product: 9/10
Prijs: 7,5/10
Verpakking: 8/10

Dit vind ik echt een mooie nude lipstick. Ik snap helemaal waarom hij favoriet is bij velen. Hij is prachtig en blijft perfect zitten. Ik kan weer een lipstick van m'n wenslijstje afstrepen.

MAC lipsticks kosten €19,00 en zijn te koop bij o.a Douglas. Ik bestel graag online bij Douglas.


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: MAC lovelorn lipstick | klik
♥ Review: Essence lipsticks | klik
♥ Absolute aanraders | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten