maandag 8 juni 2015

Review: MAC amplified creme lipstick in Chatterbox | Melissa


Oeps, ik heb weer een nieuwe lipstick aangeschaft. M'n examens zijn al een tijdje voorbij als dit artikel online komt, maar door dat ik veel thuis was en dus niet in de stad, bleef m'n geld ook op m'n rekening.. Dat maakt het zo verleidelijk om dan alsnog online te gaan shoppen. Ik kan m'n geld niet goed 'bewaren'. Dus vandaag laat ik je m'n nieuwe aanwinst zien: Chatterbox. Klik snel op 'Meer lezen'

Chatterbox heeft de amplified creme finish. Mijn eerste lipstick met deze finish. Deze finish heeft een goede pigmentatie, maar is nog steeds vrij romig waardoor de lipstick niet uitdrogend is.De lipstick komt netjes in een doosje met daarop de naam en de finish. De huls is zoals altijd mat zwart met een kleine glitter in kogelvorm. De lipstick bevat 3 gram.


Ik was bang dat de kleur heel fel zou zijn. Het is zeker een lekker vrolijk kleurtje, maar nog steeds vrij draagbaar, voor mij. Dit is een echte Melissa-kleur. Lekker roze en vrolijk. 


De lipstick is vrij zacht en glijdt over je lippen. De lipstick laat lijntjes niet extra opvallen en houdt het zo'n 4 uur vol op mijn lippen. Een drankje overleeft hij wel maar na ook een hapje kun je hem beter even bijwerken.


Het pigment is prachtig. Kijk nou hoe een mooie kleur! 


Hieronder mijn lippen zonder iets erop.

En met de lipstick! 
Hieronder nog een selfie. Ik was ziekjes, dus vergeef m'n brakke kop. Op deze foto doe ik de lipstick niet veel goeds, maar hij mij wel. Echt een prachtige kleur.


Product: 9/10
Prijs: 7/10
Verpakking: 8/10

Ik ben blij. Chatterbox is alles en meer wat ik verwachtte. De kleur is werkelijk geweldig en hij blijft goed zitten. Ik ga genieten van deze lipstick.


MAC lipsticks zijn te koop bij MAC pro stores, de Bijenkorf en Douglas voor €19,00.

Artikelen die je misschien ook leuk vind?
♥ Onze MAC paletten | klik
♥ Floor haar MAC stash | klik
♥ Review NYX round lipstick in Paris | klik

2 opmerkingen: