woensdag 17 juni 2015

Review: Chanel Vitalumière Aqua foundation | Melissa

Foundation was iets wat ik altijd van drogisterij merken kocht. Ik had zoveel goede verhalen gehoord over een aantal high end foundations. Waaronder deze van Chanel. Stiekem wou ik deze het liefst proberen. Dus toen ik een VVV bon kreeg van een aangepaste manege waar ik vrijwilligerswerk doe, besloot ik eens de Ici Paris binnen te stappen. Ik werd erg goed geholpen en ging met de Vitalumière Aqua foundation in 10 beige weer naar buiten. Hoe bevalt deze foundation mij? Lees je mee?

Vandaag weer even een keer een extra artikeltje, omdat het kan.De foundation komt netjes in een zwarte verpakking met een gouden randje. Ik moet zeggen dat het een vrij kleine verpakking is. Toch bevat de foundation 30 ml en dat is hoeveel eigenlijk bijna iedere foundation bevat.De verpakking is fijn. Je krijgt er makkelijk product uit. En dat kleine formaat kan ook wel eens handig zijn. Bijvoorbeeld met reizen.


Zoals hier ook op de achterkant staat, je moet de foundation echt heel goed schudden voor gebruik. Als je dit niet doet, komt er eigenlijk alleen water uit. Dat is zo zonde want de verkoopster vertelde mij dat dat de verzorgende delen uit de foundation zijn. 


De foundation is héél erg luchtig. Het is een foundation die je huid egaliseert, maar tegelijkertijd lijkt het ook of er niets op je gezicht zit. De laatste tijd vind ik dunne foundations steeds fijner, mijn huid is nooit heel slecht geweest. Dus voor mij werkt een dunne foundation ook. 


De foundation heeft een hele prettige geur en voelt als een tweede huid. Hij gaat er echt op liggen en je ziet of voelt er niets meer van. Hij blijft de hele dag mooi zitten,


Hier zie je de foundation goed. Ik bracht hem aan op de binnenkant van mijn pols. Waardoor die te donker lijkt. Op mijn gezicht is die precies goed. Maar zoals je ziet is de structuur heel zacht en eenmaal uitgesmeerd lijkt het net of je niets gedaan heb! 

Ik ben heel blij met deze foundation. De foundation is lekker luchtig en blijft goed zitten. Ik ga wel voorzichtiger met mijn tube doen omdat 'ie natuurlijk erg prijzig is. Al was het voor mij nu een koopje door mijn VVV bon. 

Product: 9,5/10
Prijs: 6/10
Verpakking: 7,5/10

De Chanel Vitalumière foundation kan je kopen bij o.a Ici Paris voor €42,50.


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review W7 Captain matte foundation | klik
♥ Review Essence all about matt concealer | klik
♥ Floor's MAC stash | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten