donderdag 11 juni 2015

My week in lipsticks | Melissa

Iedere dag draag ik wel lipstick. Ik ben dol op lipstick. Daarom heb ik er ook best een aantal. Het leek mij daarom leuk om zo nu en dan een week lang bij te houden welke lipsticks ik gebruik. Daarna deel ik ze dan hier op de blog. Vandaag laat ik je dus 7 lipsticks zie die ik in de week van 20 t/m 26 mei droeg. Kijk je mee?

Even een keertje een extra artikeltje, mag wel eens, toch?
We beginnen met een prachtige lipstick van Yves Saint Laurent. Dit is de Rouge Volupté lipstick in nummer 9 Rose Caresse. Ik vind deze lipstick echt heel erg prettig. Hij is zo lekker romig en bevat kei veel pigment.

Klik hier voor mijn review. 


Dan gaan we naar een lipstick van MAC. Dit is één van de weinige nude kleuren die mij staat. Een hele mooie zacht roze kleur. Vandaar dat het ook een vrij bekende lipstick is van MAC, het is namelijk de kleur Angel. 


Dan een goedkopere lipstick. Een lipstick van Essence. Ik vind deze lijn lipsticks echt heel erg fijn en ze zijn zo goedkoop. Dit is de kleur New Love. 


Dan geen échte lipstick. Maar een liquid lipstick. Deze is van Make up revolution. Dit is de Lip lava in de kleur Tremor. De lip lava's zijn een dupe van de Too faced Melted liquid lipsticks.
Klik hier voor mijn review.


Dan een mooie lipstick die ik van Laura kreeg. Ze kocht voor mij de mooie lipstick van P2 in de kleur Bondi Beach. Echt een prachtkleur. 


Dan gaan we naar lipstick nummer 6. Deze is van MUA. Dit is shade 7. Een erg mooie kleur. Van zulke kleuren heb ik er niet zoveel in mijn collectie. 

Klik hier om naar mijn review te gaan.


Dan als laatste nog een lipstick van MAC. Dit is een lipstick die ik nog niet lang heb. Maar ik ben nu al verliefd. Dit is de kleur Chatterbox. Echt zo'n prachtige kleur.


Dat was een week in lipsticks. 7 mooie lipsticks die ik de afgelopen weken droeg. Heel erg bedankt voor het lezen. 

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Review Mac Bao bao wan lipstick | klik
♥ Mijn rode lipsticks | klik
♥ The lipstick tag | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten