donderdag 4 juni 2015

My life in pictures mei 2015 | Melissa

Vandaag heb ik artikel met foto's van de afgelopen maand. Ik wil dit weer proberen om te doen. Maar ik ben helaas niet zo goed in mijzelf eraan herinneren om foto's te maken van mijn leven. Dus ik ga het gewoon proberen en van de dingen die ik vergeet: jammer dan. Ik plan gewoon steeds het artikel in als ik een aantal foto's heb. Door persoonlijke foto's krijgen jullie toch ook meer een idee van wie ik ben. Kijk je mee?
Donderdag 30 april
Mijn grote vriendin is helemaal blij met haar nieuwe mand. Ze verzint de gekste houdingen en de mand is ook niet groot genoeg. Ze ligt er altijd helemaal over heen, zo leuk om te zien! Ze is er niet uit te slaan, straks gaan de katten er gelijk in liggen? Haar vorige mand kon ze namelijk nooit in omdat de katten daar ook graag in lagen.


Donderdag 14 mei
Mijn hond, Luna, gaat in de zomervakantie bij Floor logeren. Maar dit jaar heeft Floor ook weer een hond, Bello. Luna is niet zo lief met anderen honden en dus moet ze Bello even leren kennen. Verbazingwekkend gaat het goed. Luna mag normaal niet eens los, maar ze heeft lekker met Bello gespeeld.


S'avonds ging ik nog naar de musical Hartsvrienden. Mijn moeder had kaartjes gewonnen via vakantieveilingen. De voorstelling was erg leuk, erg grappig ook. Guido Spek had zo'n leuke rol. Jim Bakkum is gewoon leuk! Je zag ze eerst een hele tijd tot dat ze 7 jaar waren, zo leuk! Wel een tragedie helaas. Ik vond het einde echt stom. 


Maandag 18 mei
Nog even leren voor mijn Geschiedenis examen. Voor dit examen heb ik mij het meeste zorgen gemaakt, het is zo veel stom die je moet weten!


Vrijdag 22 mei
Ik had mijn laatste examens. Tussen drama en economie in ging ik even lekker lunchen met een vriendinnetje.


S'avonds heb ik lekker op de bank gehangen en een filmpje gekeken met mams. We keken de film: Fallen met Paul Wesley!

Zaterdag 23 mei 
Een dagje gewerkt en s'avonds lekker een avondje bloggen en met mijn hond knuffelen, die mij wel een handig hoofdsteuntje vind.


Zondag 24 mei 
Vandaag ging ik naar de Toppers. S'ochtends lag ik nog even in de zon.

Nog even knuffelen met m'n fotogenieke hond.


Op de bovenste foto zie je hoe ik eruit zag. Met m'n bloemenkroon. Daaronder zie je hoe we wachtte tot de deuren open gingen. En op de onderste foto zie je de volgestroomde zaal.

Maandag 25 mei
Een dagje naar Den Haag met Floor. Op de onderste foto zit Floor aan de soep met een tafel volgeladen met geshopte spullen.


Donderdag 28 mei
Deze dag ging ik een lekker lang ritje maken met mijn paard Nena en iemand van stal. Nena is kreupel en mag alleen stappen dus heb ik lekker anderhalfuur lopen kletsen. S'avonds ging ik naar de aangepaste manege toe waar ik als vrijwilliger mee help. Daar is de onderste foto van.


Dit was een kleine periode uit m'n leven. Ik heb m'n best om gedaan om overal foto's van te nemen haha. Bedankt voor het lezen.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn verjaardagscadeautjes | klik
♥ Curaçao: Alles wat ik gedaan heb! | klik
♥ Vakantie zomer 2014, Italië en Zuid-Frankrijk | klik

1 opmerking:

  1. Haha, ik moest zo lachen om ''Wel tragedie helaas...". Je hond is zo'n schatje, echt een beer.

    BeantwoordenVerwijderen