donderdag 18 juni 2015

My life in pictures begin juni 2015 | Melissa

Een nieuw artikel met foto's uit mijn leven. Wat heb ik de afgelopen weken uitgespookt? Ik ben naar Parijs geweest, heb geshopt en ik ben geslaagd voor mijn mavo examen!! Ik neem je mee naar 2 t/m 14 juni. Kijk je mee naar mijn leven? Klik op meer lezen. Dinsdag 2 juni
Van 13:00 tot 14:00 had ik rijles. Na mijn rijles werd ik afgezet bij mijn opa & oma. Daar heb ik eventjes iets gedronken en rond kwart voor 4 ging ik met het openbaar vervoer terug naar huis.


Donderdag 4 juni
Ik moest werken van half 8 tot kwart over 6.. Daarna ging ik even met mijn ouders langs de braderie waar ik de 3 onderstaande goodies kocht. Mijn vader en ik haalde bij de snackbar ook even een patatje. S'avonds nam ik tijd voor mijzelf. Ik ging lekker in bad met lush en ziaja. 


Vrijdag 5 juni
Ik ging drie uurtjes oppassen op mijn buurjongetje, hier zat hij lekker tv te kijken en op deze heerlijke dag hebben we ook met de waterballonnen gespeeld. Daarna ging ik lekker in de tuin mijn hond borstelen, want die is zó erg aan het verharen. Ze vind het niet super, maar ze ging er wel netjes voor zitten.


Zaterdag 6 juni 
Een dagje naar Parijs met school! We vertrokken zaterdagochtend om 06:00 en kwamen de volgende dag ook weer om 06:00 aan. We hadden eigenlijk gewoon vrije tijd in Parijs. Alleen plekken waar we steeds moesten afspreken. Als het goed is, is er al een shoplog online gekomen met o.a Sephora.


Maandag 8 juni
Vandaag ging ik naar mijn nieuwe school om een uniform te passen. Op mijn nieuwe school is het verplicht om op een bepaalde dag en naar uitjes een uniform aan te hebben.


Donderdag 11 juni
IK BEN GESLAAGD!!!! Ik kreeg bloemen van m'n moeder, daarna gingen we uiteten en s'avonds deelde ik uit bij de aangepaste manege waar ik vrijwilligerswerk doe.


Vrijdag 12 juni
Deze dag moest ik van half 8 tot 1 uur werken. Ik kreeg van m'n lieve collega een flesje wijn. Na m'n werk heb ik lekker in de zon gelegen en s'avonds had ik een feestje. 

Zaterdag 13 juni
Ik heb een dagje gewerkt van 9 uur tot 3 uur. Ik werk bij een bakker en kreeg een bosje bloemen van mijn bazen. Het is een familiebedrijf vandaar bazen, haha. ;) Toen ik thuis kwam, lag er een kaartje in de bus van familie en er stond een doosje chocolade op tafel van m'n buren, zo lief!


Zondag 14 juni
S'ochtends ging ik even met mijn lieve hond wandelen. S'middags ging ik met mijn moeder naar de stad. Veel kocht ik niet, wel een nieuwe MAC lipstick. Review komt snel online. :)


Dit was het artikel weer voor deze keer, bedankt voor het lezen! Liefs.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Curaçao: Alles wat ik gedaan heb | klik
♥ Tag: Been there done that | klik
♥ The color run | klik

1 opmerking:

  1. Leuke week heb je gehad! Alleen een kleine opmerking, het 's avonds ipv s'avonds.. De 's staat voor des, wat ze vroeger gebruikten (des avonds)

    BeantwoordenVerwijderen