maandag 22 juni 2015

Looks met Naked 2 | Melissa

Sinds kort heb ik mijn Naked 2 palette en een gat in mijn portemonnee. De Naked paletten zijn razend populair en nu Urban Decay weer verkrijgbaar is in NL, heb ik er toch ook eindelijk eentje gekocht. Ik ging voor de tweede variant. Ik heb er een beetje mee gespeeld en verschillende looks geprobeerd. Die ga ik je vandaag laten zien. Kijk je mee?Voor de review van dit palette, klik je hier. 

Je kunt hier alle kleuren zien, want ik ga ze bij hun namen noem bij de omschrijving.


Laten we beginnen met de ooglooks! 


Ooglook nummer 1
YDK gebruikte ik op mijn ooglid en blendde ik omhoog de arcadeboog in. Busted gebruikte ik aan de buitenkant van mijn oog en blende ik een beetje aan het einde van de arcadeboog om die meer aan te zetten. Half baked gebruikte ik in mijn binnenste ooghoek. Black out zette ik tegen mijn wimperrand aan. 


Ooglook nummer 2
De dag dat ik deze look droeg, wou ik mijn ogen rustig houden qua make-up. Ik gebruikte Suspect op mijn bewegend ooglid. Snakebite gebruikte ik in mijn arcadeboog. Met Busted zette ik het iets meer aan. Als highlight gebruikte ik Bootycall. 


Ooglook nummer 3
Op de voorkant van mijn bewegend ooglid, naast mijn binnenste ooghoek zegmaar, bracht ik Half Baked aan. In mijn arcadeboog bracht ik Suspect aan, die ik ook een beetje mijn bewegende ooglid op blendde. In mijn buitenste ooghoek bracht ik Pistol aan. Als highlighter gebruikte ik Bootycall. En om de look iets meer aan te zette gebruikte ik Blackout. 


Ooglook nummer 4
Op mijn bewegende ooglid en in de arcadeboog bracht ik YDK aan. Aan het begin van m'n ooglid, boven mijn bovenste wimperrand aan, bracht ik Snakebite aan. Echt tegen mijn wimperrand bracht ik Busted aan. Als highlight gebruik ik Foxy.

Hoe bevalt mijn palette nou?
Om heel eerlijk te zijn merk ik, dat ik niet echt naar het palette grijp. Ik gebruik hem wel maar dat is omdat ik vind dat ik dat moet. Niet omdat ik echt een kleurtje uit het palette gebruiken wil. Vind ik het een miskoop? Nee, het is zeker een mooi palette. Maar ik vraag mij wel af of ik niet beter voor het eerste Naked palette had kunnen gaan.

Dit waren vier ooglooks die ik maakte met het Naked 2 palette. Hopelijk was het leuk om te zien. Bedankt voor het lezen.

Artikelen die je misschien ook wel leuk vind:
♥ Review: Smashbox 24 hour photo finish shadow primer | klik
♥ EOTD Valentine's day | klik
♥ Stash flash: Grotere oogschaduwpaletten | klik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten