dinsdag 16 juni 2015

Kaptafel tour | Melissa

Het leek mij leuk om mijn favoriete plek te delen. Iedere ochtend doe ik mijn make-up aan mijn kaptafel. Ik ben nog steeds erg blij met dit plekje voor mijn make-up. Vandaag leid ik je rond op mijn kaptafel. Wat zit er in de bakjes, wat staat er op en wat zit er in mijn onderste lade? Ik laat het je allemaal zien. Kijk je mee?Ik heb een spiegel van Ikea en het is echt een rot spiegel. Hij staat helemaal niet stevig.


Op het rechter bakje staan wat ringen, in het witte hartje zitten duurdere ringen. Een handgel van Action en mijn kwasten. 


Hierboven zie je wat kwasten van mijn Zoeva bamboo set en kwasten die ik kocht op buyincoins.


En hier nog meer kwasten: Ebelin, Hema, W7, Elf, Essence, Catrice, Ebay. 


Dan een aantal gezichtskwasten, de eerste drie komen van ebay, daarnaast ebelin en elf.


Kwasten uit m'n zoeva set, Essence en Hema.


In het linkerbakje zitten wat handige tools.


Tussen de twee bakjes in bewaar ik mijn mooie YSL en MAC lipsticks. De saffron liquid lipstick is verdwaald.Op het rechterbakje staat een ander bakje, hierin bewaar ik wat producten die ik bijna iedere dag gebruik. Hierboven wat details. Mijn MAC palette verstop ik achter het bakje.


In het bakje daaronder bewaar ik nog te reviewen producten. De bonnetjes liggen erin omdat ik een haul artikel wil maken binnenkort. Het bakje is nu vrij leeg omdat ik de producten opberg als ik het artikel geschreven heb en ik nu héél erg ver vooruit gewerkt heb. Lees: bijna 4 weken. 


Daarnaast bewaar ik deo's die ik op dit moment gebruik.


In de grote lade liggen verzorgingsspullen die ik veel gebruik. Ik krijg deze lades trouwens echt niet meer mooi schoon, heb van de week lopen boenen, met dit als resultaat.


Dit was het artikel. Heel erg bedankt voor het meekijken.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Mijn everyday bakje | klik
♥ Stash flash: Lipstick collectie | klik
♥ Hoeveel heb ik overal van? | klik

3 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk om je plekje te zien, ik vind mijn opmaak plekje ook heerlijk! oeee je MAC & YSL lipsticks, om te kwijlen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je plekje te zien! Love your Mac and ysl lipsticks <3

    BeantwoordenVerwijderen