zondag 17 mei 2015

Stash Flash: Mijn MAC Stash - Floor

Mijn MAC collectie wordt steeds groter, maar is nog wel te overzien. Ik heb nu 2 lipsticks, 1 Lipliner, 1 concealer, 1 blush en 1 palette met 2 oogschaduws. Ik wil mijn collectie zeker nog uitbereiden, benieuwd welke producten ik precies heb, en welke ik nog wil? Klik gauw op meer lezen!Blush


De blush is Gingerly, een sheertone blush. Deze blush is heel fijn omdat hij als een soort bronzer werkt, hij laat echt een mooie soort sun-kissed kleur achter, met een kleine teint roze (een beetje perzik-achtig). Het is dus een blush en bronzer in een. Ook is de kleur gewoon heel bijzonder en mooi, ook vrij natuurlijk.


Lip Potlood


Het bekende lippotlood Soar is degene die ik heb, en ooooh wat houd ik van hem. De kleur is mooi donker-oud-roze, net iets anders dan een normale lipkleur, net wat donkerder. Ook is het potlood heel fijn in gebruik.


Lipstick


Ook Diva is een vrij bekende kleur van MAC. De Matte lipstick is prachtig donkerrood, echt een gave, doordringende kleur. Hij is supermooi voor de feestdagen.Deze beauty is Luxe Naturale, een Mineralize Rich Lipstick. Hij is wat duurder dan de normale lipsticks, en er zit ook meer gram in. De kleur is nude, naturel, wel zit er glans in. Het is een hele bijzondere lipstick die ik vooral gebruik om te mixen met bijvoorbeeld Soar.


Oogschaduw


Een tijdje geleden kocht Melissa haar eerste MAC palette. Dit was een grotere versie als die die je hierboven ziet, wel was die ook leeg. Deze palettes kan je namelijk zelf vullen met refills. Dit is leuker en goedkoper dan steeds losse oogschaduws kopen. Door Melissa kocht ik ook een palette, maar wel een kleinere. De 2 kleuren die ik heb zijn Club (bruin/turquoise) en Paradisco (roze/goud).


Concealer


Ook op advies van Melissa probeerde ik deze concealer, de MAC Studio Finish Concealer SPF 35 in de kleur NW20. Hij zou een hele goede concealer moeten zijn, zeker voor mij, omdat ik totaal niet van concealers houd. Gelukkig had ze gelijk, ik gebruik hem heel veel. Hij is zo handig omdat hij helemaal niet opvalt als je hem bijvoorbeeld maar op 1 plekje op je gezicht draagt.


Wishes


Jaja, MAC Viva Glam's Miley Cyrus staat op mijn MAC-Wishlist, de kleur is superfel maar wel supervrolijk en toch ook wel classy. Wel twijfel ik omdat ik al een lipstick van Rimmel heb in dezelfde soort kleur.. Maarja, deze is natuurlijk wel voor het goede doel ;).


De oogschaduw in de kleur Woodwinked wil ik al heel lang, ik weet niet precies waarom. Ik heb hem nog nooit op mijn oog geprobeerd en durf hem daarom niet te kopen. Maar misschien gebeurt dit snel. Hij heeft een Veluxe Pearl Finish


Deze wil ik vooral omdat ik heel nieuwschierig ben naar hoe hij is, de Mia Moretti Casual Colour (Lips&Cheaks) in P. S. I like you.


Ik heb nog bijna geen lichte kleuren, en dan zijn die ik heb vooral goud of echt wit. Grain lijkt me een perfecte kleur om mee te beginnen om te kijken of ik meer van dit soort kleuren wil gaan kopen.

Bedankt voor het lezen!
2 opmerkingen:

  1. Woodwinked is een supermooie oogschaduw! Zeker aanschaffen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Woodwinked is een supermooie oogschaduw! Zeker aanschaffen :D

    BeantwoordenVerwijderen