zondag 3 mei 2015

Review: W7 The honey queen honeycomb blush | Melissa

Benefit heeft een aantal schattig box blushes in het assortiment. Zo heeft W7 die ook. Dit is de dupe van de Sugarbomb blush. Ik was zó benieuwd. W7 heeft altijd best wel goede en mooie dupes. Die toch net iets anders zijn als een gewoon kopie. Eindelijk heb ik hem en vandaag laat ik hem dus zien. Klik snel verder.  
Het is een kartonnen verpakking, best leuk vind ik zelf. De kleuren zijn lekker vrolijk en passen goed bij het thema. Wel glijdt de deksel er helaas heel gemakkelijk af.


Je krijgt bij de blush ook een kwastje, net als hoe je het bij Benefit krijgt. De blush bevat 8 gram, dat is aardig wat. De Benefit blushes bevatten ook 8 gram. 


De blush bevat vier verschillende kleuren, ook Sugarbomb bevat vier verschillende kleuren. Het patroon in de blush past weer goed bij het thema 'The honey queen'. Ik vind dat zo tof! 

Doordat de vakjes vrij klein zijn, zal het niet gemakkelijk zijn om de kleuren apart op je kwast te krijgen.

De blush is een beetje kruimelig, maar er valt goed mee te werken. Als je alle vier de kleuren samen mengt, krijg je een hele natuurlijke kleur. Echt opvallend is deze blush dan ook niet. Ik moet vrij veel moeite doen om een duidelijk resultaat op mijn gezicht te krijgen. 

Hier zie je dat de blush een beetje een koraal brons tint is. De pigmentatie is oké. De blush bevat een prachtige glans. 


Dit is best een prima blush. Of die ook daadwerkelijk op de Sugarbomb blush lijkt, geen idee. Zelf heb ik die blush namelijk niet. Ik vind deze blush leuk, maar of het écht een bijzondere blush is, hmm.. 

Je kunt deze blush kopen voor €4,49 via http://www.makeupmusthaves.nl/.


1 opmerking:

  1. Ik kocht deze op de Huishoudbeurs. Prima voor erbij & hij ziet er natuurlijk dottig uit.

    BeantwoordenVerwijderen