zaterdag 23 mei 2015

Review: Urban decay Naked 2 palette | Melissa

Yessssss! Urban Decay is terug in Nederland. Ik was zo blij toen ik de producten op de Ici Paris webshop vond. Helaas bleek toen dat dat een fout was en de producten pas de 26e online hadden moeten komen. Nu zijn de producten er dan ook af gehaald en komen ze dus morgen weer online. Maar Ici Paris was wel netjes genoeg om de producten te leveren aan de mensen die al gelijk besteld hadden. Ik bestelde het naked 2 palette! Kijk je mee?
Oh, dit palette kostte mij een godsvermogen maar ik was net een klein kind toen m'n pakje binnen kwam. Zo blij als een kind.


Direct toen ik het opende werd ik al blij van de verpakking. Zo netjes en leuk. Op de achterkant staat wat er in zit. Alle 12 kleuren oogschaduw, de primers die je als sample krijgt en de kwast uit het palette. 


En dan het palette zelf. Het palette is kwalitatief echt prachtig. Hij voelt zwaar aan en is echt goed stevig. Hij sluit ook echt heel goed. Hopelijk blijft dit zo, vaak na vaak openen gaat de sluiting slechter werken. 


De inhoud! Het palette heeft mooie bruin tinten. Veel shimmer en een aantal matte. Ik vind de namen zo ontzettend tof. Als ik de Perfect Palette Tag over zou doen, staat deze op één met leukste namen.


Ik ga lekker aan de slag met deze kleuren. Ik moet toch eerlijk zeggen dat ik bij de dupe van dit palette, het W7 In het buff palette, moeite had met echt verschillende looks maken. Maar ik ga m'n best doen. Misschien maak ik binnenkort een artikeltje met ooglooks die ik hiermee gemaakt heb.


Ik mis eerlijk gezegd wel wat matte kleuren. Ik vind de matte kleur Tease echt geweldig. De zwarte kleur vind ik jammer. Ik gebruik nooit zwarte oogschaduw kleuren. Ik denk dat Suspect en Pistol ook wel favorieten worden.


Hieronder de swatches. V.l.n.r: Foxy, Half baked, Bootycall, Chopper, Tease, Snakebite, Suspect, Pistol, Verve, YDK, Busted, Blackout.

Foxy zie je op de foto niet eens, zo jammer. Ook Bootycall valt mij een beetje tegen. 


Je krijgt er ook een kwast bij. De kwaliteit hiervan is eigenlijk erg goed. Normaal krijg je van die pruts kwastjes, maar deze is erg fijn! 


Dan de samples die je er bij krijgt. Je krijgt vier verschillende soorten van hun ontzettend bekende oogschaduw basis.


 Ik ben blij, hopelijk ga ik dit palette heel veel liefde geven. Dat moet ik echt doen, hij is veel te duur om weinig te gebruiken! Ik zal over een tijdje een artikel maken met looks die ik hiermee gemaakt heb en dan zal ik ook vertellen of ik dit palette het geld waard vind. Hij is in ieder geval erg mooi. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en blijven erg goed zitten. 

Urban Decay is vanaf 26 mei te koop bij de Ici Paris in de Kalverstraat of online bij Ici paris. Je kunt dit palette kopen voor €44,91


Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Review: Urban Decay lipstick in Turn On | klik
♥ Wat ik meeneem op vakantie | klik
♥ Review: Benefit Most famous neutrals palette | klik

1 opmerking: