woensdag 13 mei 2015

Review: Sleek bronze block in light | Melissa

Sleek is een prachtig merk. Al heb ik nog niet heel veel producten kunnen testen. De producten die ik van Sleek gebruikt heb, vielen mij zeker niet tegen. Al lange tijd stond dit bronzer blokje op mijn wenslijst. Eindelijk heb ik hem dan ook besteld. Kijk je mee naar hoe dit product mij bevalt? 
Het doosje is mooi. Stevig, netjes en simpel. Het product komt netjes in een verpakking. Achterop vind je iets over de bronzer + de ingrediëntenlijst.Hieronder zie je hoe het doosje zelf eruit ziet, mat zwart, met glanzende letters. Helaas doet mijn camera een beetje raar wanneer ik hem scherp stel op de letters, vandaar dat de foto een beetje uit het rijtje valt. Maar het is de beste foto die ik kon krijgen als ik de tekst erop wou krijgen. 


En het doosje geopend! Hoe leuk ziet dit eruit. Je krijgt drie verschillende bronzers + een blush. De donkerste kleur zal voor mij echt altijd te donker zijn. Ook om te shapen. De blush is echt prachtig. 


Toen ik het product de eerste keer gebruiken wou, probeerde ik de kleuren bronzer te mixen. Geen tip. Je krijgt het niet mooi gelijk en de kleur wordt veel te donker. Je kunt de kleuren het beste apart gebruiken.


Hieronder zie je de kleuren apart geswatcht. Op dit moment is mijn huid erg licht omdat ik nog niet zoveel zon gevangen heb. Nu kan ik dus het beste de allerlichtste bronzer gebruiken, maar over een paar maandjes zal de tint donkerder beter zijn om te shapen.


Ik vind dit een leuk product. Toch valt 'ie mij een beetje tegen. Zo is het doosje veel kleiner als naar verwachting en is het toch best lastig je kwast goed in één kleur te krijgen. Wel zijn de kleuren mooi mat. Ook is het blokje vrij zuinig in gebruik, hij kruimelt helemaal niet.

Je kunt het sleek bronze block kopen voor €8,99 bij o.a http://www.makeupmusthaves.nl/Artikelen die je misschien ook leuk vindt: 
♥ Review Sleek garden of eden palette - link
♥ Review Flormar Blush-on in Classic pink - link
♥ Review Benefit hoola bronzer - link

2 opmerkingen:


  1. Ik ben dol op make-up en ook op reizen. Dus ik heb een betere camera nodig om mijn momenten vast te leggen en daarvoor waterbestendig hd actie cam kruidvat is het meest geschikt.

    BeantwoordenVerwijderen