vrijdag 29 mei 2015

Review: Make up revolution blush palette Golden Sugar | Melissa

De blush paletten van Make up revolution zijn erg populair. Ik wou er graag één, maar welke?? D'r zijn meerdere kleuren verkrijgbaar. Ik koos voor de Golden Sugar versie. Deze bevat blush kleuren, highlight kleuren en bronzer kleuren. Kijk je mee?

Het palette komt netjes in een verpakking maar god, wat gaat die verpakking moeilijk open! Het kostte mij bijna mijn nagels. Het palette zelf is glimmend zwart en ik vind het zo lelijk. Je ziet er letterlijk alles op. Het palette is voor de rest strak en standaard, met de naam op de achterkant. 


Hier de ingrediënten. 

Op het doosje staan de kleuren op de achterkant. Ze hebben geen namen.


En dan de inhoud! Die ziet er prachtig uit. De kleuren zijn zacht en goed gepigmenteerd. Ook vind ik de kleuren totaal niet kruimelig. In totaal bevat dit palette 13 gram. Dat is zo'n 1,6 gram per blush. Niet veel, maar ik heb nog nooit een blush opgemaakt. Dus dat vind ik verder geen probleem.


Het palette bevat een aantal blushes, highlighters en bronzers. Er is maar één matte kleur en dat is de bronzer helemaal rechtsonder. De kleuren zijn goed opbouwbaar.


Dan de swatches. Hieronder eerst de bovenste rij en daaronder de onderste rij. 


Ik vind het een handig palette en ik vind de blushes werkelijk prachtig. Toch merk ik dat ik dit palette nu al heel erg weinig pak. Ik vind de kleur naast de matte bronzer echt heel lelijk ook. Ik zou niet weten hoe ik deze kleur mooi op m'n wangen kan krijgen. Het palette valt me toch een beetje tegen, helaas.

Dit palette is te koop via http://www.makeupmusthaves.nl/ voor €7,99.


Artikelen die je misschien ook leuk vindt:
♥ Review Make up revolution Death by chocolate palette | klik
♥ Stash flash blushes | klik
♥ Review Make up revolution vivid baked higlighter | klik

1 opmerking: