zaterdag 9 mei 2015

Review: MAC highlight powder in freshen up | Melissa

Toen ik las dat de prachtige LE: Wash and dry uit kwam, wist ik al dat ik er iets van wou. Mooie blushes, highlighters en bronzers... Ik ben uiteindelijk voor de highlighter gegaan. Die al heel snel was uitverkocht online. Maar de collectie moet nog bij Douglas komen, dus je hebt nog een kans! Kijk je mee naar mijn review? 
Zoals altijd zit er netjes een doosje om het product, die dit keer in het thema van de collectie is. Heel leuk die overloop van blauw, oranje en geel! Lekker zomers.


Ik had eerlijk gezegd verwacht dat 'ie het formaat van een blush zou zijn. Maar niets is minder waar, de highlight poeder bevat het formaat van een mineralize skinfinish. En werkt zoals het oude systeem. Je moet klikken op het zwarte stukje en dan kun je de deksel openen. 


De high-light powder bevat 9 gram. Een normale msf bevat 10 gram.


Oh, kijk nou hoe mooi! Net als de verpakking loopt ook de poeder zelf over in kleur. Het begint bij een roze kleur, gaat dan naar brons en dan naar een licht gouden kleur. Helaas is het een overspray. Ik ben bang voor hoe de poeder eruit ziet na een aantal keer gebruik. Wat er overblijft van de kleur zoals die nu is en van de mooie print. 


Als je met je kwast in de bovenste kleur gaat, zou je die prima als blush kunnen gebruiken. Ik gebruik dit product dan ook meestal zonder een andere blush erbij.


En swatches! Hieronder vind je eerste de drie kleuren apart en helemaal achteraan de kleuren gemixt.


Oh, is dit geen pronkstukje? Kijk nou hoe prachtig 'ie er uit ziet! Al ben ik een beetje bang wat er van overblijft als de overspray begint te vervagen. Ik las ergens dat het dan meer een blush zou zijn. Ik vind het een prachtig product en ben er erg blij mee. Mijne komt van de online MAC site (http://www.maccosmetics.nl/) maar daar is hij inmiddels uitverkocht. Wat ik heb gehoord, is dat 'ie vanaf vandaag bij Douglas verkrijgbaar is. Dus rennen maar! De poeder kost €33,- 


1 opmerking: