maandag 25 mei 2015

Producten die ik vaker zou moeten gebruiken | Melissa

Sommige producten vergeet ik gewoon. Ik pak ze gewoon niet en steeds als ik ze zie denk ik: Oh, ja, deze zal ik morgen wel weer eens gebruiken. En laat ik het zo zeggen: het gebeurt niet. Ik blijf het vergeten. Vandaag laat ik jullie zien het eerste deel zien met producten die ik echt vaker zou moeten gebruiken. Kijk je mee?


Ik ga er twee delen van maken omdat ik te veel producten amper gebruik. Misschien na dit artikel??


We beginnen met twee blushes. Je ziet hier de Sheertone shimmer blush in Dollymix van MAC. Deze kocht ik vorig jaar in Londen. Daarnaast een blush van Rival de loop, deze is in de kleur Grapefruit.  Rival de loop is te koop bij de DM in Duitsland.

Review MAC Dollymix blush | klik

De welbekende dupe van Nars orgasm, namelijk: Sleek Rosegold. Ik weet hoeveel mensen hier gek op zijn, maar ik vind hem echt veel te fel. Ik vind hem helemaal niet zo mooi. Dan nog de nieuwe blush van Essence uit de Cinderella collectie. Deze heb ik nu ongeveer 3 weken en nog geen één keer aangeraakt, zelfde geldt voor de highlighter. Die heb ik overigens niet op de foto gezet. 

Review Sleek Rosegold | klik


Dan een blush uit een LE van Catrice. Dit is een ball blush en moet je dus rechtstreeks op je wangen aanbrengen. De kleur is prachtig, maar toch merk ik dat ik blushes in andere vorm als poeder vaak laat staan. Dit is dus weer een goed voorbeeld. Daarnaast een highlighter van Sephora, deze heb ik al heel lang. Maar ik vind de kleur te roze als highlighter. Als blush is die dan weer te shimmery. Dus hmm. Ik weet het niet zo goed.

Review Sephora highlighter | klik


Dan nog twee highlighters. De eerste is van Rival de loop, dit is een baked higlighter in de kleur Moondust. Daarnaast een highlighter van Essence, deze is van de Fantasia LE. 


Ik had beide highlighters uit de Hidden stories LE van Essence. De roze variant heb ik al weggedaan, de paarse variant vind ik toch vrij speciaal, maar nog steeds pak ik hem niet. Dan van Benefit de High Beam. Mijn eerste high-end product ooit. Maar ik gebruik hem NOOIT. 


Het bovenste palette is van Essence. Dit is de how to make your face glow make up box. Best leuk, maar ik vergeet hem. Daaronder een duo van Eyeslipsface. Dit is het blush en bronzer duo in St. Lucia. Ik vind hem prachtig, al is de bronzer wat donker, maar ook deze blijf ik vergeten. 

Review Essence How to Make your face glow | klikDan vier lipsticks. V.l.n.r: Catrice Ginger & Fred, Catrice Don't pink & Dive, Catrice Sweet Macaroon en Essene Love me.

Shoplog Catrice sale (ginger & fred) | klik
Review Sweet Macaroon | klik


Mijn butterglosses van NYX! Ik heb er vier, namelijk Éclair, Peaches and cream Strawberry Parfait, Apple Struddle. 


Nog twee lipsticks. De bovenste is van Hema en dit is nummer 3. Die daaronder is van Victoria's secret en is in de kleur French kiss.

Shoplog Curaçao (VS lipstick) | klik


Dan nog twee lippotloden. De Teeez! lip pencil, ik kan geen kleur ontdekken.. Dan de NYC Intense lip color in Fulton St. Fuchsia. 
e
Review Intense Lip color | klik


Dit was het eerste deel. Mooie producten en ik zou ze vaker moeten pakken...

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Lipbalsem collectie 2013 | klik
♥ Make up wenslijst | klik
♥ Essence LE Ticket to Paradise lippotlood + lipgloss | klik

1 opmerking: