donderdag 21 mei 2015

Opgemaakt April/Mei 2015 | Melissa

Vandaag laat ik weer producten zien die ik opgemaakt heb. Ik doe m'n best producten gewoon op te maken. Zo merkte ik aan het parfum uit dit artikel dat ik hem echt al te lang had. Producten blijven gewoon niet altijd goed en dus moet ik het gewoon gebruiken voor ik het weg moet gooien omdat het niet meer goed is. Kijk je mee?
Als eerste maakte ik deze reinigingsdoekjes van de kruidvat op. Deze zijn echt super goed! Maar het zijn niet echt de goedkoopste reinigingsdoekjes en ik gebruik ze gewoon snel op. Ik haalde ze met mijn extravoordeelpas en ik vond ze echt heel fijn.


Dan een wenkbrauwgel, deze heb ik eigenlijk altijd, ookal heb ik nu een nieuwe. Deze wenkbrauwgel van Catrice is meer dan prima. 


Dan het parfum waar ik het al even over had. Dit is Beyoncé heat rush, een heel lekker parfum. Maar de laatste tijd rook die steeds minder lekker. Tijd om hem op te maken dus! Er zat toch nog maar een klein laagje in.


Dan een lipbalsem. Ik had deze balmi al een hele tijd en eindelijk heb ik hem opgemaakt. Balmi's zijn hele fijne lipbalsems. Dupes van de EOS lipbalms. Verkrijgbaar bij douglas. 


Dan een nagellak van een merk wat ik niet ken. Ik kreeg deze van Laura en ik vond hem erg fijn! Al is helaas de helft ervan over m'n MAC oogschaduw heen gegaan waardoor de achterkant nu verpest is, yes! 


Dan de reiniginglotion van de kruidvat. Dit is al m'n zoveelste fles. Ik vind deze erg prettig. Ik heb een hele makkelijke huid en deze goedkope reiniging is prima voor mij.


Dan een deo van de kruidvat. Deze was prima, niet bijzonder, niet heel goed. Gewoon prima.


Dan de puistjes patch van de action, deze vind ik nog steeds erg fijn. Als je een puistje hebt en je plakt zo'n sticker er op, is die de volgende dag echt bijna verdwenen. Ik heb al een nieuwe verpakking.


Dit waren alle producten die ik opgemaakt heb. Heel erg bedankt voor het lezen.

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:
♥ Opgemaakt #1 | klik
♥ Opgemaakt #4 | klik
♥ Favorieten Februari | klik

1 opmerking:

  1. Ik ben best wel benieuwd naar die puistjes dingen. Ik heb zelf die poriënstrips en die verrichten echt wonderen!

    BeantwoordenVerwijderen