dinsdag 5 mei 2015

My life in pictures: maart/april - Floor

Lentemaand mei is begonnenn! Vandaag is het bevrijdingsdag, ik hoop dat jullie allemaal leuke dingen gaan doen. Op deze leuke dag laat ik jullie zien wat ik afgelopen maart en april allemaal heb gedaan, met foto's; My life in pictures. Ik ben de laatste tijd niet heel actief op Bloggincousins geweest, maar met een reden. Vooral in april heb ik veel gereisd, klik snel op meer lezen om te zien wat ik gedaan heb en waar ik geweest ben!!2 MRT - Herenigen met best friends na wintersport
Nadat ik op wintersport was geweest gingen ik en mijn beste vriendinnetjes leuk bij de MacDonalds eten en bijpraten. Meer over mijn wintersport lees je hier.


4 MRT - Eindexamenconcerten 5Havo&6Vwo
Elk jaar hebben wij ongeveer 3 concerten op school, ik vind het altijd heel leuk om hierheen te gaan. Zeker naar deze, omdat ik veel mensen ken die mee deden. Ook deden de mensen die hieraan meededen dit voor hun eindexamencijfer voor muziek, dus was alles echt supergoed!5 MRT - Haar weer roze
Voor diegenen die nog niet wisten van mijn roze haar, voordat ik op wintersport ging, verfde ik vrij spontaan mijn haar roze. Klik hier voor meer over de eerste keer roze. Het ging langzaam weg, en toen werd mijn haar oranje-achtig. Dit vond ik echt niet mooi, en ik had nog verf, dus verfde ik het opnieuw, maar nu met meer roze.15 MRT - Haar ontkleuren
Omdat ik wilde kijken of het mogelijk was om al het roze uit mijn haar te halen, ging ik het onkleuren. Hoe ik dit precies heb gedaan, daar ga ik nog een artikel over maken.17 MRT - Eerste BBQ van het jaar
Omdat we allemaal zo'n zin hadden in een BBQ gingen we lekker BBQ'n. Het was wel te koud om buiten te zitten helaas, maar alsnog lekker!18 MRT - Shoppen in Den Haag
Met mijn beste vriendinnetje ging ik een dagje shoppen in Den Haag, een shoplog komt nog!20 MRT - Zandvliet gemaskerd gala
Het Zandvliet is een school in Den Haag, met vrienden ging ik naar hun gemaskerd gala. Onze maskers hadden we helaas al voor de foto's afgedaan.21 MRT - 'Het Feestje'
Manuel Broekman en Geza Weisz kwamen optreden bij 'Het Feestje'. Ze waren er maar een uurtje, maar het was wel heel leuk.1 APR - 1 roze plukje haar verven
Na al dat ontkleuren miste ik het roze toch een beetje. Daarom verfde ik 1 plukje weer felroze. Dit was vrij snel alweer weg.


3 APR - Verjaardag vriendinnetje
Een goede vrinedin van me werd 17, dus dat moest gevierd worden.


4 APR - Uiteten voor vriendinnetjes verjaardag bij Burgerz
Om haar verjaardag echt te vieren gingen we ook nog uiteten bij Burgerz in Scheveningen. Hier kan je grote, heerlijke burgers eten!


8 APR - Sponsorloop school
Elk jaar lopen we met school een sponsorloop voor een goed doel. Dit jaar rende ik 5 km.


16 APR - Inkopen doen voor Parijs
Met de bus gingen we 7 uur naar Parijs rijden, daar moest ik natuurlijk inkopen voor doen. We kochten veels te veel eten, maar het was wel heel lekker ;).


17 - 22 APR - Parijs met school
Met school ging ik dus naar Parijs, voor 5 dagen. Hier heb ik al een plog over gemaakt, klik hier.25 APR - Naar Italië met familie
Met mijn familie vertrok ik op zaterdag 25 april naar Gravedonna, aan het Como meer in Italië.


26 APR - Milaan
Gravadonna ligt ongeveer 1,5 uur van Milaan, vandaar dat we daar 1 dagje naartoe konden. Het regende wel, en ik had niet heb niet heel veel geshopt. Maar het was wel een mooie stad.


27 APR - Bellagio, Varenna
Maandag gingen we naar het mooiste stadje van het comomeer; Bellagio. Wel was het heel touristisch, maarja. Daarna gingen we met de boot naar Varenna, ook een heel mooi stadje, maar veel rustiger.28 APR - Strand, Abdij, Waterval
Deze dag reisden we veel met de auto. Eerst gingen we naar een strandje, toen naar een Abdij (een soort klooster/kerk) en daarna nog naar een mooie waterval in een kloof.29 APR - Villa Carlotta
Villa Carlotta is een villa met een prachtige grote tuin, aan het comomeer. De dag dat wij gingen was het ook nog eens supermooi weer waardoor de kleuren van de bloemen nog mooier waren.30 APR - Como
Onze laatste echte dag in Italië gingen we naar de vrij grote stad Como, waar ik heel veel shopte. Een shoplog komt nog.1 MEI - Naar huis rijden door Zwitserland en Duitsland
1 mei was onze vakantie voorbij, we reden met de auto via Zwitserland en Duitsland naar huis, hier hadden we nog heel mooi uitzicht en lekker gegeten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten