woensdag 27 mei 2015

Mijn favoriete artikelen: Bloggincousins - Floor

Onze blog bestaat nu bijna 3 jaar! Vandaar dat ik jullie laat zien welke artikelen ik het leukst vond. Ik ga helemaal terug naar het begin en zo kunnen jullie ook leuke oude artikelen van ons ontdekken.
Verveling? (september 2012)


Deze EOTD van Melissa is zo mooi en het artikel is zo schattig. Ze maakte dit bijna 3 jaar geleden.

Mijn eerste MAC aankoop! (december 2012) 


Dit artikel is niet echt heel leuk, het is een niet heel uitgebreide review namelijk, maar dit is wel de eerste MAC aankoop van Melissa! Dat vond ik heel leuk om te zien. Zoals jullie misschien weten is Melissa haar MAC-collectie tegenwoordig vrij groot geworden. 
Hier kan je haar MAC-addict-tag lezen, waarin ze alles verteld over haar MAC-collectie.

Degrassi (december 2012)


Vroeger was Melissa altijd heel erg fan van Degrassi, ze maakte hier ook vaker artikelen over. Deze vond/vind ik altijd heel leuk, vooral omdat ze zo enthousiast is over Degrassi.

EOTD: Pink luff (januari 2013)


Weer een mooie EOTD van Melissa, je ziet ook dat deze echt al van betere kwaliteit is dan het artikel helemaal bovenaan dit artikel ('Verveling'). 

Onze top 5 series (juni 2014)


Dit artikel is van ons allebij maar vind ik zo leuk omdat ik zelf heel erg van series houd. In dit artikel kan je heel duidelijk lezen waar de series waar wij van houden over gaan.

Favoriete TV-couples (september 2014)Ook dit artikel vind ik zo leuk omdat Melissa zo enthousiast is over haar series en vooral over de verliefde mensen. In dit artikel vertelt ze over haar favorieten.

Andere artikelen die je misschien leuk vind:

Bloggincousins in cijfers
Bloggincousins Beste artikelen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten