zondag 31 mei 2015

Mijn 5 favorieten Mei 2015 | Melissa

Weer een favorieten artikel en stiekem ga ik 6 producten laten zien. Ik heb de afgelopen maand veel geld uitgegeven aan make-up. Vooral omdat ik dure producten kocht (Naked 2). Ook heb ik weer twee producten helemaal herontdekt. Sommige producten vergeet je een tijdje en dan besef je ineens weer hoe fijn ze zijn. Kijk je mee?
Voor de favorieten van vorige maand, klik hier.


Als eerst: Mijn Urban Decay Naked 2 palette. Ik ben zo blij dat Urban Decay eindelijk terug is in NL! Dit palette kostte mij een hoop geld, maar ik ben er wel erg blij mee. Hij is erg mooi en als make-up lover moet je toch ook eigenlijk op zijn minst één van deze razend populaire palette bezitten? Goed excuus voor mijn portemonnee. Klik hier voor mijn review.


Dan een wenkbauwgel. Deze komt van Hema en was transparant. Haha! Normaal had ik altijd de gel van Catrice. Maar deze kon ik niet meer in het schap vinden. Het vriendinnetje waarmee ik was, raadde deze aan.


Ik heb geen idee hoe dit product van Saffron heet of welke kleur het is. Maar mocht je ooit deze ergens zien liggen, sla in! Deze liquid lipstick houdt het zo lang vol. Hij steent echt in je lippen. De kleur lijkt ook wel te veranderen, want deze kleur is op m'n lippen zo mooi! Hij is een beetje donkerroze dan.


Dan mijn twee nieuwste MAC schatjes. De matte lipstick in Please me en de amplified creme lipstick in Chatterbox. Beide zijn erg mooi!

Review Please me | klik


Als laatste een blush van Eyeslipsface. Ik ben echt dol op de blushes van elf. Dit is de kleur Mellow Mauve. Die is erg mooi. Toen ik hem net kocht, twijfelde ik nog. Maar ik vind hem zo mooi en natuurlijk. 

Dit waren mijn 5 favorieten van het moment. Bedankt voor het lezen.

Artikelen die je misschien ook leuk vind:
♥ Opgemaakt #1 | klik
♥ Favorite things at the moment | klik
♥ Beauty favorieten van 2014 | klik

1 opmerking:

  1. Wat een mooie favorieten! De twee MAC lipsticks zijn echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen