vrijdag 15 mei 2015

EOTD: It's a green day | Melissa

Vroeger maakte ik regelmatig Eyes of the day. Maar de laatste tijd ben ik steeds zo braaf met mijn make-up. Het is weer tijd om eens te spelen. Dat ben ik dus gaan doen. Ik begon met een felgroene kleur en keek wat er van kwam. Ik laat je het resultaat zien en vertel hoe ik deze look maakte. Kijk je mee?
Ik heb twee paletten van Sleek gebruikt. Namelijk het monaco palette en het Garden of eden palette.


De kleuren uit de paletten die ik gebruikt heb:

Monaco palette: 
Kiwi zest: Midden van mijn bewegend ooglid
Sunset: Binnenste ooghoek

Garden of Eden:
Fauna: De wing
Tree of Life: omlijning wing.
Fig: Voorkant bewegend ooglid
Adam's apple: Net voor Fauna


De mascara die ik gebruikt heb is van Essence en dit is de lash princess mascara. 


Artikelen die je ook leuk zou kunnen vinden:
♥ EOTD - A normal day - link
♥ EOTD - Smoky Autumn - link
♥ EOTD - Alancy - link

Geen opmerkingen:

Een reactie posten