dinsdag 21 april 2015

Stash flash: Foundation, concealer, bb cream - Melisa

Vandaag geef ik je een kijkje in mijn basis producten. Ik gebruik eigenlijk altijd wel foundation, als het mooier weer wordt BB-cream en als ik ga zonnen: niks. Concealer gebruik ik wel altijd voor rode plekjes. Benieuwd naar mijn basisproducten? Klik snel op 'Meer lezen'
Als eerst de Captain Matte foundation van W7. Dit is een hele prettige en goedkope foundation. Klik hier om naar mijn review te gaan. Ik heb de lichtste kleur: rich tan.


Dan zie je links de all about matt! foundation van Essence. Deze is best oké, ik kreeg deze van Laura, omdat hij voor haar te donker was, dit is de kleur 10 matt beige. Daarnaast zie je de beautyuk matte - fx foundation in de kleur Natural. Deze heb ik eigenlijk nog niet kunnen uitproberen omdat de kleur voor mij nu nog te donker is. Dus ik wacht tot ik een kleurtje heb.


Links zie je een foundation van het duitse merk P2. Dit is de ultra matte 24Hours foundation. Best een oké foundation, je moet wel oppassen dat 'ie niet te cakey wordt. Daarnaast zie je een foundation van Catrice. De photo finish liquid foundation, deze is heel erg prettig, maar helaas uit het assortiment gehaald.


Dan mijn nieuwste foundation, die ik op dit moment graag gebruik. Dit is de Dream wonder nude van Maybelline. Floor schreef hier ook een review over. Klik hier om daar naar toe te gaan. 


Dan gaan we naar mijn twee BB creams. Ik ben heel erg kieskeurig met BB cream. De meeste laten mijn huid ontzettend slecht uitkomen. Ik krijg dan overal velletjes. Heel raar. Maar deze BB creams werken wel. Dit is de catrice allround BB foundation en de L'oreal skinperfection BB cream.


Dan gaan we naar concealers. Ik heb er twee van Essence. Links zie je de all about matt! high covering concealer in de kleur matt beige. Hier schreef ik ook een review over. Klik hier om daar naar toe te gaan. Dan heb ik ook de stay natural concealer. Geen dekkende concealer, wel prima voor onder je ogen. 

Dan twee vaste concealers. In mijn ervaring hebben die altijd de beste dekking. Links zie je de full coverage concealer van Kiko. Klik hier om naar mijn review te gaan. Daarnaast zie je Camouflage cream van Catrice, deze heb ik in Ivory.

Boven zie je een concealer van Collection. De welbekende concealer uit Londen. De naam is er af gesleten, maar hij is zeker heel fijn. Daaronder zie je een BB highlighting stick van Emite make up. Best een prima product.


Dit waren al mijn concealers, foundations en BB creams. Bedankt voor het lezen/kijken.

1 opmerking:

  1. Mooie collectie! Bescheiden ook. Ik heb zo vreselijk veel, omdat ik nooit de juiste kleur kon vinden vroeger. Zonde, alles is nu oud an het worden.

    BeantwoordenVerwijderen