donderdag 23 april 2015

Shoplog: Makeupmusthaves | Melissa

Iedere keer vond ik een excuus om toch geen bestelling te plaatsen. Maar toch bleef ik m'n winkelmandje steeds opnieuw vullen en bleef ik deze Nederlandse webshop in de gaten houden.Ze verkopen op deze site (www.makeupmusthaves.nl) merken zoals: Sleek, W7, Make up revolution en the balm. Van de eerste drie waren er een hoop producten die ik maar al te graag wou. Al koop ik het liefst de hele webshop leeg. Ik heb mij ingehouden en een aantal producten gekozen. Kijk je mee? 


Ik vind Sleek een prachtig merk. Dit is het bronze block in de kleur Light. Ik had hier al een hoop over gelezen. Deze wou ik dan ook al een tijdje. Nu ik toch een bestelling ging plaatsen, was het een goed moment om hem mee te bestellen. Ik betaalde hier €8,99 voor. 


Dan een product van Make up revolution. Deze stond al lange tijd op mijn wenslijst. Dit is de Goddess of love triple baked highlighter. Een hartjes highlighter. De verpakking stelt mij, eerlijk gezegd, toch teleur. De verpakking is zo groot en ik had er gewoon meer van verwacht. Gelukkig gaat het niet om de verpakking. Deze highlighter kost €6,99.


Dan nog een product van Make up revolution. Namelijk het blush palette. Dit is het palette in de kleur Golden Sugar. Ik twijfelde tussen de kleuren maar koos uiteindelijk toch deze. Ik kan niet wachten om hem te proberen. Dit palette kost €7,99. 


Dan een product van W7. The honey queen honeycomb blusher. Deze wou ik al heel lang. Dit moet een dupe zijn van de Benefit coralista blush en die staat ook nog op m'n wenslijst! Dus ik ben benieuwd. Deze blush kost €4,49. 


Dan een lipstick die ik zag en opzocht en mij best mooi leek. Toen de #lip hug's  van Make up revolution net uitkwamen, wou ik ze super graag. Dus ik wou er graag eentje mee bestellen. Dit is de kleur Good fun. Deze lipstick kost €3,29. Dan nog een product van Sleek. Deze wou ik al een tijdje. Dit is het garden of eden palette. Ik had hem wel iets anders verwacht, maar ik vind het palette niet minder mooi. Normaal draag ik altijd bruintinten, dus dit palette is weer net iets anders. De Sleek paletten kosten €9,79. 


Als laatste een product waar ik ook al heel lang nieuwsgierig naar was. Dit is de Make up revolution Lip lava liquid lipstick in Tremor. Een dupe van de too faced melted lipsticks. Die hoog op mijn wenslijst staan. Deze liquid lipstick kost €3,79. 

Dit waren alle producten die ik besteld heb. Ik ben heel blij met alles en ga alles nu rustig uit testen en dan zullen er binnenkort reviews online komen. Bedankt voor het kijken.

2 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes! Ik schaam mij nu wel hoor... Op dat Sleek palette heb ik alles in mijn stash, hihi! Ach, dezelfde smaak denk ik maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt hele mooie producten heb je besteld, ik wil ook nog graag wat van sleek proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen