woensdag 29 april 2015

Review: Sleek garden of eden palette | Melissa

Met trots kan ik een derde Sleek palette aan mijn collectie toevoegen. Sleek paletten staan bekend om hun geweldige pigmentatie. Ik heb al twee anderen paletten. Waarvan één mijn meest favoriete palette uit mijn collectie is, namelijk Au natural. Dit palette vond ik al heel lang mooi, het is weer iets anders als bruin. Kijk je mee?
Sleek is te koop via http://www.makeupmusthaves.nl/. Ik plaatste al eerder een artikel met mijn bestelling. Klik hier om daar naar toe te gaan.


Zoals altijd komt het palette netjes in een doosje met de naam van het palette op staat. Het palette zelf is mat zwart, zoals de verpakkingen van Sleek altijd zijn. Ik houd er van. Het staat netjes en chique. 


Dan gaan we naar de inhoud. Het palette is geïnspireerd op de natuur. Veel groen, bruin en paars. Iedere kleur heeft een eigen naam. Sleek heeft altijd zulke leuke namen. 


De kleuren zijn absoluut prachtig. Je kunt met dit palette alle kanten op. Mat, glanzend, donker, licht, het kan allemaal. 


De kleuren links zijn een stuk warmer als de rechterkant. Het enige wat ik echt mis in dit palette is een mooie highlighter.


De bovenste rij. 
Van links naar rechts: Gates of Eden, Eve's kiss, Paradise on earth, Python, Forbidden, Flora.


Dan de onderste rij. 
Van links naar rechts: Entwined, Adam's apple, Fig, Evergreen, Fauna, Tree of life. 


De enige kleur die mij qua pigmentatie tegen valt is Adam's apple. Deze hele lichte, matte kleur is een stukje minder gepigmenteerd. Maar toch klaag ik niet. 

Ik maakte ook een look met het palette. De bovenste foto is zonder flits, de onderste met. 

Op mijn bewegend ooglid gebruikte ik Eve's kiss. In de arcadeboog gebruik ik Forbidden, die ik ook iets naar beneden uit blend. Op het midden van mijn bewegend ooglid gebruik ik Gates of eden. Aan de buitenkant van mijn oog maak ik een v'tje met Python. Ik gebruik Python ook voor een dun randje onder mijn onderste wimper rand. 

Als highlighter in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw gebruik ik Vapour van MAC en als mascara gebruik ik They're real van Benefit. 


Ik ben tevreden. Ik ga lekker spelen met dit mooie palette. De kleuren zijn gewoon net weer iets anders als normaal en mooi gepigmenteerd. Ook kruimelen de oogschaduws bijna niet. 

Dit palette is te koop via www.makeupmusthaves.nl en kost €9,79. 

1 opmerking:

  1. Het is echt een pareltje, nu het lente is pak ik deze er weer sneller bij door de groene kleurtjes. Inderdaad, ik miste afgelopen week ook een mooie highlighter..

    BeantwoordenVerwijderen