maandag 27 april 2015

Review: Make up revolution lip lava in tremor | Melissa

De Too faced melted lipsticks staan al lange tijd hoog op mijn wenslijst. Maar helaas is Too faced niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Make up revolution is bekend van de goede dupes. Wanneer ik naar Londen ga, schaf ik zeker nog een melted lipstick aan. Maar vandaag laat ik de een stuk goedkopere dupe zien. De lip lava van Make up revolution, in de kleur Tremor. Benieuwd hoe deze mij bevalt? Klik snel op 'Meer lezen'
Make up revolution is te koop via http://www.makeupmusthaves.nl/. Ik plaatste al eerder een artikel met mijn bestelling. Klik hier om daar naar toe te gaan.

De lip lava komt netjes in een doosje, die nogal moeilijk opengaat. Het koste mij bijna m'n nagels om het product eruit te krijgen. De verpakking van de lipstick zelf is vrij simpel, maar niet verkeerd. Ik vind het helemaal prima. 


Het doosje komt overeen met de kleur van de lipstick. De zijkanten van het doosje zijn metallic roze.
Make up revolution vermeldt op de verpakking: '' Lip lava is een super intense liquid lipstick met vitamine E.'' 


De lipstick heeft een zachte spons applicator met een gaatje in het midden. De vorm van de applicator is echt perfect. Het aanbrengen gaat zo ongelooflijk makkelijk! 


Helaas blijven zulke applicators nooit zo schoon. Dat vind ik altijd zo'n minpunt. Dat er altijd 'oud' product op blijft zitten. 


Het kleurtje is echt heel lief, zacht roze. Ik denk dat deze kleur bij bijna iedereen wel staat. Er komt genoeg kleur van af. 


Hieronder mijn lippen zonder iets erop. 


En met Tremor! 


De kleur is heel natuurlijk, ook wel is fijn toch? Al zou ik Schockwave (paars) ook nog graag willen. 


De Lip lava blijft zo'n 2 uur écht perfect zitten en daarna gaat 'ie vervagen. Als je het vervagen mee rekent, denk ik dat je toch zo'n 4/5 uur plezier hebt van deze liquid lipstick. Na het eten moet je hem wel echt even bijwerken, een drankje overleeft hij wel. Aan het begin geeft hij een beetje af, maar daarna zet 'ie zich vast in je lippen. Ik ben blij met dit mooie product.

De Lip Lava's zijn te koop via http://www.makeupmusthaves.nl/ voor €3,79.

1 opmerking: