zondag 19 april 2015

Review: Flormar lipstick in 519 Pink Organza - Melissa

Met school ging ik naar Amsterdam. We hadden maar kort de tijd en bovendien ben ik eigenlijk de enige die graag de make-up winkels af ga. Dus wou ik niet al te lang in de Flormar winkel struinen. Ik koos snel een lipstick en we gingen weer door. Helaas was er heel veel uitverkocht bij Flormar. Dit was het enige kleurtje wat er nog was en die ik mooi vond. Kijk je mee?
Dit is een supershine shiny wet shimmer lipstick in de kleur 519 Pink Organza. De verpakking is lelijk, vind ik. Het oogt vrij goedkoop en stofjes blijven er makkelijk aanzitten.


De kleur is wel mooi, er zitten vrij grove glitters in, hier houd ik zelf niet zo van. Of: soms. Zo nu en dan is het best leuk. De kleur is lekker roze. Verder niet heel speciaal of bijzonder. Ik vind het wel mooi dat het logo erin staat afgedrukt. 


Er zit shea butter in om je lippen te verzorgen. Dat is altijd fijn. De lipstick houdt zo'n 3 uur en brengt gemakkelijk aan. Je voelt de glitters niet al te erg zitten.


Dit is de kleur. Een stuk zachter als dat 'ie in de huls lijkt. Wel erg mooi. Hij ligt mooi op mijn lippen en het 'wet' effect zie je wel een beetje. Hij trekt niet in de lijntjes van mijn lippen. 


Hieronder nog een full face foto! Ik ben tevreden, toch moet ik toegeven dat 'ie m'n hart niet laten smelten. Het is een prima lipstick, maar bijzonder? Hmm nee. Na dat ik hem getest heb, heb ik hem eigenlijk niet meer echt gepakt.

Deze lipstick kun je kopen bij Flormar voor €6,95.Geen opmerkingen:

Een reactie posten