woensdag 1 april 2015

Review: Essence how to make your face glow - Melissa

Dit leuke doosje zag ik toen ik bij de nieuwe Essence producten ging kijken. Een tijdje terug al, maar ik had toen nog veel te reviewen producten liggen. Nu heb ik alle tijd gehad om dit schattige doosje uit te proberen. Een blush, een bronzer en een highlighter. Wat vind ik er van? Kijk je mee?


In totaal bevat dit doosje 9 gram. Het doosje voelt vrij stevig aan en ziet er natuurlijk super schattig uit. Niks op aan te merken.
 
 
En de binnenkant is nog veel leuker. Het doosje bevat een spiegeltje en drie mooie kleuren. 

Sun kissed is een nogal shimmery bronzer. Die je naar mijn mening beter niet gebruiken kan om te shapen. Ook is de kleur vrij oranje voor shapen. Wel kun je hem mooi op je wangen dragen voor dat sun kissed-effect.

Glow it up! is de highlighter. Een beetje een wittige kleur met een roze ondertoon. Heel speciaal en mooi. Dit vind ik echt een mooie highlighter.

Hello rosy is een matte blush. Past niet helemaal in het thema; how to make your face glow. Maar dat maakt hem niet minder mooi. Dit is een mooie zacht roze blush. Heel natuurlijk en in combinatie met de highlighter erg mooi.

 
Achter het spiegeltje zit een kaartje met een look verscholen. Ik zou me niet aan het kaartje houden, want de bronzer is heel shimmery en ik ben bang dat als je er zoveel van aanbrengt als op het kaartje, je een beetje raar word aangekeken.
 
 
Dan de swatches! Alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. Zoals je ziet is de bronzer alleen iets oranje.
 
 
De kleuren zijn wel wat kruimelig.. Vooral de blush. De highlighter en bronzer hebben het minder. Maar je moet met alle kleuren voorzichtig te werk gaan.
 
 
Ik vind dit een leuk palette voor de prijs die je ervoor betaalt. Echt een musthave? Nee. Maar leuk vind ik dit palette wel.
 
Mocht je dit palette ook willen, hij is te koop bij de kruidvat in het derde schap van Essence. Je betaalt €5,99 voor deze drie kleuren.

1 opmerking: