donderdag 9 april 2015

Onze MAC palettes ♥

Sinds kort hebben we allebei een leeg MAC palet gekocht en we zijn er beide heel erg blij mee.   Floor heeft een palette voor vier kleurtjes en Melissa heeft een palette voor 15 kleuren. Benieuwd hoe onze paletten eruit zien en welke kleuren we er in hebben? Klik snel op meer lezen.

Floor
Ik wilde geen groot palette kopen, maar vond het idee wel heel leuk. Gelukkig hadden ze iets wat wel paste voor mij; het palette voor 4 oogschaduws. Hij past gewoon in een make-up tasje wat ik heel fijn vind. Hij koste €5,50 in de MAC pro store en hij is voor €5,00 online verkrijgbaar.Ik kocht het palette samen met de oogschaduw. Ik begon met eentje om te kijken hoe het palette me zou bevallen en omdat ik niet uit haast ofzo de verkeerde kleuren zou kiezen.Club
De naam van deze kleur vind ik niet heel mooi of bijzonder, wat ik meestal wel heel leuk vind aan MAC-producten. Wel vind ik de kleur heel bijzonder. Het is een turqoise kleur met een bruine/koperachtige ondertoon. Als je van veraf kijkt lijkt hij gewoon mooi taupe-bruin maar als je dichterbij komt of in de zon bent, zie je de turqoise glitters wat een heel bijzonder en mooi effect heeft. Ik draag Club of in mijn crease of gewoon over mijn hele bewegend ooglid.


Paradisco
Deze kleur is ook heel bijzonder. Hij lijkt heel roze maar op je oog valt dit reuze mee. Je ziet vooral de mooie gouden glitters, heel subtiel maar wel net dat mooie, en de roze kleur zie je ook heel licht. Ik draag deze kleur vaak over heel mijn ooglid of alleen onder mijn crease.
Melissa
Ik kocht een palette waar 15 kleuren in kunnen. Je kunt het palette ook zonder insert (€3,-) kopen, dan kunnen er meer oogschaduws in, maar ik vond dat er ontzettend rommelig uit zien. Het lege palette kost €10,-. 


Ik heb nu pas vier vakjes gevuld, ik kan er dus nog genoeg oogschaduws in kwijt. Ik wil gewoon langzaam m'n palette op vullen. Zo af en toe een kleurtje erbij kopen. 


Vapour
MAC omschrijft deze kleur als perzikroze met een paarse parelmoerglans. Ik zelf zie er geen paarse glans in. Ik vind dit een hele mooie highlighter en gebruik hem erg graag in m'n binnenste ooghoek! 


All that glitters
MAC omschrijft deze kleur als beige met gouden parelmoerglans. Ik persoonlijk vind hem meer roodbruin als beige. Dat maakt hem in mijn ogen ook nét iets minder mooi.. Al gebruik ik hem wel graag.


Patina
MAC omschrijft deze kleur als taupe/bruin met gouden parelmoerglans. Dit is zo'n prachtige kleur! Ik ben helemaal gek op deze kleur. Niet heel bijzonder misschien,  maar zeker prachtig.


Mystery
MAC omschrijft deze kleur als zacht paarsbruin. Hier kan ik mij ook zeker in vinden. Ik vind deze kleur heel mooi. Het is een satin oogschaduw, waardoor die vrij matte oogt. Soms vind ik het leuk om een hele matte ooglook te dragen en deze oogschaduw is dan zo mooi voor in m'n arcadeboog. 


Dan de swatches! Van boven naar onder: Mystery, Patina, All that glitters, Vapour.


Ik heb nog twee losse oogschaduws van MAC. Die ik kocht voor ik mijn palette had. De linker kocht ik voor mijn wenkbrauwen en de rechter was één van mijn eerste MAC producten. 


Boven: Conquette (Zachtgrijs, taupe). Onder: Jest (Zachte perzikkleur met ijzige glans)

Dit zijn onze MAC palettes. Wij raden je zeker aan om zo'n palette aan te schaffen. De kwaliteit van de palettes is zo mooi. Dit is echt een handig systeem. Het enige minpunt: De palettes en refills kun je alleen kopen in de pro store of via http://www.maccosmetics.nl/.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten