dinsdag 14 april 2015

My 5 favorite make-up products at the moment - Melissa

Vandaag laat ik weer mijn favoriete make-up producten van dit moment zien. Deze maand heb ik mijn geld eigenlijk meer uit gegeven aan kleding en minder aan make-up. Niet dat ik make-up nodig heb, ik heb meer dan genoeg. Dit zijn dus een beetje herontdekte producten. Kijk je mee?
We beginnen met een prachtige blush van Eyeslipsface. Ik hou van elf. Ze hebben zulke mooie producten voor zulke fijne prijsjes. Vooral de studio blushes vind ik ge-wel-dig. Dit is m'n favoriet: Candid Coral. Een hele mooie kleur. Klik hier voor mijn review.

Dan een lipstick van Flormar, hier schreef ik al een heel positief review over. Dit is de revolution perfect lipstick in R15 Incognito in Pink. Klik hier om daar naar toe te gaan. Deze prachtige nude kleur blijft goed zitten en is gewoon prachtig. Ik ben er dol op.


Dan een nagellakje van Catrice. Deze kreeg ik van een vriendinnetje voor mijn verjaardag. Klik hier om mijn verjaardagscadeaus te zien. Dit is nummer 06 Bronze upon a time, van de luxury lacquer lijn. Dit kleurtje vind ik heel mooi en ik ben er blij mee. Ik heb helaas maar één foto omdat het nagellakje mijn net nieuwe boomplankje gelijk heeft verwoest. Daar zit nu allemaal nagellak op, gelukkig heeft 'ie twee kanten, maar toch zonde.


Dan een foundation van Maybelline. Ik had hier geen hoge verwachtingen van, maar ik vind hem heel prettig. Floor heeft hem ook gekocht en volgens haar review (klik hier) is ze ook best enthousiast! Dit is de dream wonder nude foundation. Een hele vloeibare, lichte foundation. 

Dan als laatst: De they're real mascara van Benefit. Dit is een hele dure mascara maar hij is ook erg fijn. M'n wimpers zitten echt perfect. Ik weet niet of ik deze opnieuw zou kopen omdat de prijs mij toch een beetje tegen zit en mascara gewoon niet lang goed blijft. Maar hij is zeker heel erg goed! Klik hier voor mijn review. 

Dit waren al mijn favorieten van het moment. Wat is jou ultieme favoriet op dit moment?

1 opmerking:

  1. Die Dream Wonder Nude wil ik ook eens proberen! Eens kijken of hij past bij mijn lichte huid. Iedereen is er zo gek op!

    BeantwoordenVerwijderen