vrijdag 10 april 2015

Mijn nieuwe schoenen - Melissa

Dit weekend kocht ik twee paar nieuwe schoenen. Of eigenlijk kreeg ik er een goedkoop paar bij van mijn moeder. Het lijkt me leuk om ze even te delen. Ik wou erg graag witte schoenen. Dat vind ik zo gaaf! Ik had eigenlijk de lage air max in m'n hoofd of de Adidas superstars. Maar het werden uiteindelijk de witte Nike Air Max Thea, hoe kan het ook anders met m'n air max verslaving. 
Deze schoenen kocht ik bij de Daka voor €120,-. Ze zitten ontzettend prettig en goed. Al vallen ze wel klein, ik heb zelf een maat groter. Helaas zullen ze wel snel niet meer zo wit zijn en zijn ze niet makkelijk schoon te houden.


Dan ging ik even met mijn moeder naar de van Haren. Ook zocht ik nog bootschoentjes. Ik vond deze erg schattig. Ze zijn van een soort spijkerstof, erg leuk. Nog leuker: ze waren maar €15,-. Dat is wel even iets anders als €120,-


Voorlopig kan ik weer even vooruit met schoenen! Ik ben heel blij met beide. Vooral m'n witte thea's zijn wel echt prachtig. Hopelijk lukt het mij ze zo goed mogelijk schoon te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten