donderdag 26 maart 2015

Winactie: Gosh Velvet Touch Eyeliner en Hema Soft Matt Lipbalm

Whoohoooo! We hebben de 400 Instagram volgers bereikt! Volg je ons nog niet? Klik hier om onze Instagram te bekijken. 400 volgers moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat we de fijna Soft Matt Lipbalm van Hema en een mooie eyeliner van Gosh weggeven. Benieuwd naar de producten en hoe je ze kan winnen? Klik gauw op meer lezen!
Wat moet je doen?
- Volg ons op Instagram (@bloggincousins)
- Repost de foto hieronder op Instagram
- Tag ons, zodat we het kunnen zien


Wat kan je winnen?
Deze winactie is niet zo groot, maar bestaat wel uit twee hele fijne mooie producten. De Velvet Eyeliner heeft een prachtige kleur, hij heet 'I sea you' en heeft een turquoise-blauw-groene kleur die me heel erg doet denken aan de zee. Hiervan ga ik snel nog een review online zetten. De lipbalm van Hema heb ik al gereviewd: klik hier. Ik heb hem zelf ook en ben helemaal verslaafd, hij is zo fijn en makkelijk om te gebruiken! De kleur die jullie kunnen winnen is '01', ikzelf heb '02'. Die van mij is iets donkerder, '01' is voor meer mensen mooier denk ik. Zie hieronder nog een paar foto's.De eyeliner die ik hier draag is dezelfde als die die jullie kunnen winnen, ik kocht hem 2x. 
Je wint dus een nieuwe eyeliner, nog in de verpakking.
Hier draag ik '02'.


De winactie loopt van 26 maart tot 6 april.
Kijk snel op ons Instagram!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten