maandag 16 maart 2015

Things to try 3 (Wishlist) - Floor

Er zijn zoveel nieuwe mooie producten uitgebracht de laatste tijd! Ik wil niet alles hebben, maar sommige dingen zou ik graag proberen. Klik snel op meer lezen voor mijn wishlist!


MAC Bao Bao Wan collectieIk weet nog niet hoe deze collectie er in het echt uitziet, hij komt 26 maart pas uit in de winkels, maar ik vind hem op de foto's zo mooi! Bij deze collectie horen ook nog een paar hele felle lipsticks en een oogschaduw-pallet, maar deze wilde ik niet zo graag proberen als deze nude lipstick, blush en nagellak. De nagellak lijkt echt prachtig, maar de kwaliteit schijnt niet zo goed te zijn van MAC nagellak. Maar desondanks wil ik hem toch proberen, net als ik heel benieuwd ben naar de lipstick kleur.

Dry Brushing


Dry Brushing is iets waardoor je huid dus supermooi zou worden, het is een soortvan scrubben maar dan voordat je gaat douchen. Met een soort borstel moet je draaiende bewegingen over je lichaam maken wat je goed zou moeten zijn voor je doorbloeding en dode huidcellen zou moeten verwijderen. Als je dit voor het douchen doet en je daarna wast zou je huid daarna superzacht moeten zijn en fijn aan zou moeten voelen. Mij lijkt het leuk te proberen omdat het niet veel moeite is en toch hele fijne resultaten zou moeten geven! Ik ben benieuwd.
Waar ik het vond

MAC Paint Pot

(kleur Indianwood niet verkrijgbaar in Nederland helaas)

Op de site waar ik deze beauty tegenkwam dacht ik gelijk; wauuuw! Ik wil hem op zijn minst proberen.
Waar ik hem vond

V&R BonBon Parfum


Victor & Rolf BonBon Eau de Parfum (30 ml) - €68,00

Ik ben een enrome zoetekauw, al helemaal als het om parfum gaat. Op deze parfum was ik daarom ook gelijk verliefd toen ik hem in de Bijenkorf zag. Helaas heb ik hem nog niet omdat ik hem het geld niet waard vind.. Bij de Zara kan je namelijk 'Zara Night' kopen, die er heeel erg op lijkt. Het verschil is alleen dat je voor 80 ml Zara Night maar €17,00 betaald, en voor 30 ml BonBon al €68,00. Ook zou BonBon de hele dag moeten blijven zitten, en ruik je Zara Night maar voor 2-3 uurtjes. Is BonBon het dan waard? Daar twijfel ik nogsteeds over. Maar als hij ooit in de aanbieding koop weet ik zeker dat ik hem koop.

Lange satijnen blazer

H&M Lange satijnen blazer - €49,99

Ik ben heel nieuwschierig naar deze blazer van de H&M. Hij is donkerblauw en heel lang en glazend. Hij lijkt me heel elegant en ik ben heel benieuwd hoe hij me zou staan!
Site (gevonden via nieuwsbrief)

Surf Infusion spray

Bumble&Bumble surf infusion spray - ca. €27,00

Deze olie/spray zou het perfecte haarproduct moeten zijn! Hij is nog niet verkrijgbaar maar hij komt wel. Het is een olie met zout die je haar verzorgd en een beachy look geeft. Wat wil je nogmeer?
Waar ik hem vond

Body Shop Fuji Green tea Bath tea

Bath Tea - €15,00 en Infuser - €6,00

Dit bijzondere product: een badthee, ziet er toch heerlijk en mooi uit? Het lijkt me heerlijk om in een kalmerend bad te zitten met de geur van groene thee en kruiden. Ook vind ik de infuser superschattig.
Waar ik het gevonden heb

NYX Wonderpencil

NYX Wonderpencil - €5,99

Toen ik voor het eerst las over deze oogpotlood, lipliner en concealer in een dacht ik, dat kan niet. Het kan niet allemaal mooi en fijn zijn. Maar volgens de review die ik van Vera Camilla las (hieronder staat de link) blijkt hij toch wel fijn te zijn! Alleen als concealer zou hij niet heel fijn zijn. Toch het proberen waard denk ik!
Waar ik hem gevonden heb

Bedankt voor het lezen!

1 opmerking:

  1. De summer opal is prachtig,die is echt een aanrader, heb m zelf online gekocht! Mijn volgende hebbedingetjes zijn van philip treacy x mac

    BeantwoordenVerwijderen