woensdag 18 maart 2015

Stash flash: grotere oogschaduwpaletten - Melissa

Mijn kleinere oogschaduwpaletten, mono's, blushes, lipglosses en lipsticks kwamen al eerder voorbij. Maar ik denk dat toch één van de leukste collecties is om te laten zien. Ik heb niet superveel paletten, omdat ik geen onoverzichtelijke make-up collectie wil, maar ik heb zeker een aantal mooie paletten. Vandaag laat ik ze zien. Klik snel op 'Meer lezen'


 
Make up revolution
Dit merk heeft binnen korte tijd vele harten gestolen. Ik heb twee paletten en beiden zijn ook super gepigmenteerd. Boven zie je het go to hell palette en daaronder Death by chocolate. Het go to hell palette komt uit de styletone box en het chocolade palette bestelde ik op makeupmusthaves.
 
De eerste drie swatches komen uit het go to hell palette, de andere 3 uit het Death by chocolate palette.
 
Shoplog makeupmusthaves - klik
Review Death by chocolate - klik
Unboxing styletonebox - klik
 
 
Barry M & Sephora
Ik baal nog steeds dat de Sephora weg is. Dit palette was mijn eerste palette die in mijn ogen duurder was. Hij was geloof ik €15,- maar zo'n 3 jaar geleden was dat veel geld voor mij. Dit palette kwam uit de kerstcollectie en gebruik ik eigenlijk nooit, er zitten ook nog een blush en lipglosses in. Dan het Natural shadow&blush glow palette van Barry M. Deze kocht ik in Amsterdam en is wel fijn.
 
De eerste drie swatches zijn van het Barry M palette, de achterste drie van Sephora.
 
Buyincoins & Essence
Het bovenste palette is een buy off van het boudoir eyes palette van Too faced. Deze kocht ik voor zo'n €5,- via buyincoins. Het Essence palette (how to make nude eyes) is erg leuk en kost volgens mij €6,-.
 
De eerste drie swatches komen uit het neppe too faced palette, de achterste drie uit het palette van Essence.
 
Review fake too faced palette - klik
 
MAC & Benefit
Je ziet mijn zelf samengestelde, nog lang niet volle, MAC palette. Ik ga niet al te veel verklappen over de kleuren, want Floor en ik gaan hier nog een artikel over maken. Daarnaast zie je het Benefit World famous neutrals palette. Het beste palette ooit, echt.
 
Je ziet eerst drie kleuren uit het Benefit palette, en daarachter drie uit het MAC palette.
 
Review Benefit Worlds famous neutrals - klik
 
MUA & W7
Het bovenste palette is het welbekende Undressed palette en het palette daaronder het welbekende In the buff palette. Beiden dupes van de Urban Decay Naked paletten.
 
De eerste drie kleuren komen uit het MUA palette, de achterste drie uit het W7 palette.
 
Sleek
Oh, mijn geliefde Au naturel palette, die ik in London kocht. Ik zei net dat Benefit geweldig was, maar deze twee delen zeker samen de eerste plaats. Daarnaast nog het Mediterranean Monaco palette, een palette met wat fellere kleuren, deze gebruik ik niet vaak. Maar wat zitten er een toffe kleuren in.
 
De eerste drie kleuren komen uit het Monaco palette, de achterste drie uit het Au natural palette.
 
Review Au natural - klik
Shoplog London - klik
 

Dit waren al mijn paletten. Bedankt voor het lezen!

3 opmerkingen: