donderdag 12 maart 2015

Review: Smashbox 24 hour photo finish shadow primer - Melissa

Dit moest één van de beste oogschaduwprimers zijn, namens beautyland. Ik kan al vast verklappen, hij is zeker ge-wel-dig. Ik kocht hem eindelijk en heb er geen moment spijt van gehad. Mijn eerste smashbox product. Waarom ik hem zo geweldig vind? Lees zeker verder.

De vormgeving is prima, al ben ik bang dat je niet alles er uit gaat krijgen. Je moet namelijk erg hard knijpen omdat het goedje erin ook vrij hard is. Dat was ook gelijk mijn eerste bevinding. Ik ben heel vloeibare oogschaduw basissen gewend. Dat is deze zeker niet. Later in dit artikel vindt je daar meer over.
 
Oh, ik houd er zo van als merken wat leuks aan de binnenkant van hun doosje zetten. Urban Decay ging voor een printje bij de lipstick, Smashbox voor een tip bij hun basis. Tip: Ga je voor een cat eye? Vergeet niet om basis te smeren op je buitenste hoek.
 
 
De tube zegt dat je een dun laagje aan moet brengen en daarna even 60 seconden moet wachten voor je oogschaduw aanbrengt. 
 
De basis heeft geen enkele kleur en dat vind ik juist fijn.
 
Zoals ik al zei is het product erin heel stevig en dik. Dat zie je goed op de foto hieronder. Dat is alleen vervelend wanneer je product uit de verpakking haalt. Wanneer je het product er eenmaal uit hebt, smelt het makkelijk over je oog heen.
 
Mijn oogschaduw blijft écht super zitten. In het review van het make up revolution chocolade palette (klik hier)was ik negatief omdat met mijn Essence oogschaduwbasis de oogschaduws niet bleven zitten. Maar met mijn smashbox primer blijven ze dat wel!
 
Dit vind ik echt een top oogschaduwbasis, prijzig, maar ge-wel-dig. Mijn oogschaduw blijft perfect zitten, de hele dag.
 
Je kunt deze oogschaduwbasis kopen voor €20,50 bij Douglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten